Kjetil´s akvarier (side 4)

Liten oppdatering på prosjekt 3x325L, fikk lagt et nytt skap og rammen for å sette karet på.Så nå er det bare å få satt inn to støtter under , og få lagt toppen på ramma.
Men dette får jeg gjøre i morgen.

Neste stepp er å få dekket til bakglasset i karet med skifer, har bestemt meg at jeg vill prøve å kjøre både grus og sand i bunnen.Dette skal jeg skille av med en liten fjell kjede i bunnen, får prøve meg fram litt for å se hvordan det vill ta seg ut.Det blir bare et tynt lag med sand og grus, jeg skal ikke ha planter i bunnen. De plantene jeg skal ha i karet skal jeg feste på røttene , det blir en del røtter i dette karet.
Det blir jo kjempefint!!!

Det blir spennende å se åssen det blir med sand og grus. Tror det blir kjempebra!
Kjetil Hagen
[QUOTE=Kjetil Hagen][QUOTE=Kjetil Hagen]I dag kom Sebraciklidene hjem, de leker rundt hverandre hele tiden.15 min etter at de var kommet i karet, prøvde jeg å gi de litt mat og de sa ikke nei takk.Så det ser ut som de har funnet seg tilrette med en gang


Våknet i dag til masse egg hos Sebraciklidene, morro.
Nei nå må jeg på jobb, rapoterer mer senere

Det ble ikke noe av yngelen til Sebraciklidene sist, men nå har de lagt egg igjen så vi får bare krysse fingrene at denne gangen går det greit

I dag var eggene klekt, så vi får krysse fingrene at jeg får noen igjen denne gangen.Scalarene la egg i dag igjen, så her får en også krysse fingrene.

Nå har jeg sjekket vannverdiene og skiftet regelmessig vann i karene, går det galt denne gangen så må jeg virkelig gå grundig til verk
Kar 1
Legger inn noen oppdateringer på bilder av 2 av 325 L karene.Har gjort noen forandringer og fått plantet litt flere planter.I morgen starter jeg på det tredje karet, da er det å begynne å lage bakgrunnen som skal bestå av tynn skifer.
Skal også lage en lite fjellkjede som skal skille de to typer sand/grus jeg skal ha i dette karet.
Jeg gleder meg alerede
325 l nr .3
Da fikk jeg startet på bakgrunnen med skifer, uheldigvis manglet jeg 2-3 stein.
Får ta en tur ut i morgen for å se om jeg kan finne noen flere, må også pelle litt flat stein for å lage en fjellkjede.

Nye bilder kommer
Flyttet en rot fra 340 L og der oppdaget jeg at mallen min hadde yngel, så nå gåt det en del yngel i et av 70 L min. Gøy
Gøy da!
Åssen malle da?
Det er så gøy når man plutselig oppdager slike småtasser
Mine venner har fått et nytt hjem.
Kjempefint! Tenker de er fornøyde nå!

Hvordan er det i Kristiansand nå? Er det blitt bart der, eller snø?
Vi skal nemlig til Kristiansand 4-5april, det er derfor jeg lurer
Vi har hatt et par dager med snøvær, men det har ikke lagt seg mye.I dag skinner solen men det er en sur vind, ikke noe sommer altså.Finne seg en lun plass, er det flott i sola.
Vet ikke helt hva de har meldt framover, men jeg regner ikke det blir noe mer snø her på kysten.Neste uke vil meg og min kone reise fra sørlandet og til Roma, håper at det er litt sommervarme der

Legger ved bilde av sebrasicliden med yngel, det kryr av de.
Bare for å få med litt fiskeprat også med.
Roma så deilig da! skal dere være lenge der?
Vi skal som sagt til Kristiansand, det blir jo ikke det samme. Her e det fortsatt over 1 meter snø, så litt mer sommer blir det i kristiansand regner jeg med
Vi skal til dyreparken og sove i kardemommeby,så ungene er helt i hundre. Vi tar denne turen nå da det er MYE billigere nå, og så skal vi ha en liten til i mai. Og da veit vi ikke om det blir noen tur i sommer.

Flott hvit sebraciklide! Er mor hvit og far stripete???

Ser du har annonse ute om at du ønsker å kjøpe røtter. Vi har kanskje noen ekstra, men det blir jo dyrt å sende regner jeg med.
Eller du har kanskje fått tak i?

Nei lenge blir det ikke , vi reiser på torsdag og kommer hjem på søndag.
Men det er altid godt å komme seg vekk.

Det stemmer mor er hvit og far er stripete, jeg regnet ikke med at det ble så mange unger.Så her må jeg bare prøve å gi vekk en del.

Nei jeg har ikke fått tak i røtter, hvilken type er det du har ?
Er det mulig for deg og sende meg bilder og størrelser på mail?

Jeg er veldig interesert i å kjøpe røtter ,det er bare det som gjenstår før jeg er ferdig med innredningen på 325 L nr 3

Fikk plassert det siste karet i dag og bakgrunnen av skifer ble ikke så verst.
Så nå skal jeg prøve å lage en liten fjellkjede, denne skal skille de to typer sand/grus jeg skal ha i dette karet.

Jeg sliter også med å få tak i biltemasanden, den står oppført i katalogen men de kan ikke svare på når den kommer inn her i kr.Sand
Det blei pent med skifer bakgrunn.

Røttene ligger i garasjen, skal se om jeg kan få tatt noen bilder.
Vi reiser vel fra Kristiansand på søndag i 17tida. Hvis dere har kommet hjem da, og du evt er intr i noen av røttene kunne vi tatt de med. Hvis ikke blir det vel smartpost som må brukes. Hvis ikke dere er i Telemark av og til da.
Husker ikke hvor mange eller hvor store de er. Men skal se om jeg får sjekket i løpet av et par dager. Sender deg da mail evt.

Biltemasanden har ikke kommet hit enda heller... vi skulle bytta ut grusen i et par kar. Synes dem prata om at den skulle komme rundt påske. Det gjelder kanskje kristiansand også?
Har bestilt svart rådasand i dyrebutikken her til et kar også. Den er jeg spent på!!!

Dere må kose dere i Roma.
Gleder meg til jeg og mannen min kan få anledning til å dra en tur sånn alene. Det blir vel først om 15år...
Vi kommer ikke hjem før kl.22.00 på søndag, men jeg kunne få noen andre til å treffe dere i dyreparken for å ta de i mot.
ja jeg får sjekke etter påske om sanden er kommet inn, du har nok rett i at de kommer nok på samme tid.

Ja nå har vi tid til å reise, siste man har flyttet ut for 3 uker siden.

Jeg har vel sagt tidligere at jeg skal ha siclider i det siste karet, men der har jeg skiftet mening.Det blir Discus i dette også, jeg har en enslig Pigeon Blood som jeg har bestilt 3 lekekamerater til. Disse kommer fra Tønsberg etter påske, Betine Nilsen har så mange flotte Discus.
Da fikk jeg lagt inn den siste sanden/grusen i 325 L nr 3, her valgte jeg å gå for to typer.Fin sand i den ene delen og noe grovere i den andre, det som bare mangler nå er røtter.Jeg skal ha en del røtter i dette karet, og kansje et par huler.
Alle vann verdiene er ok, så nå ble min enselige Pigeon blood blue flyttet til sitt nye hjem.I ettermiddag kommer det 3 lekekamerater med buss fra Tønsberg.
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap