Uflaks sin egen tråd (side 9)

Takk begge to
Vet at hun er klar når stripe går nedover, tok ikke mange timene før hun fikk det første dagen med Oskar. Hun slapp jo egg før Oskar var ferdig med skumrede, men han har tatt seg en lang pause i skummingen nå.
Ikke noe stress for meg det, det ser ut som de har det bra sammen uannsett. Han blåser seg ikke opp & jager henne ikke rundt, så de har et fredlig liv sammen.
Må legge ut bilde av Oskar som er bedre igjen & av Olivia sammen, så kan dere lettere se likeheten
Har ønsket meg nytt kamera lenge nå, men må nok vente til den lille strømregningen er betalt...

Vet at du har ventet lenge Blondie, men du vet ting skal ta tid...
titta ut på carporten å så snilekarret, ja ting tar vist tid hehe

Mvh Per
Dette er helt normalt Blondie... er endelig helg & jeg har store planer om div ting jeg skal gjøre i helga, men men ingen som tar jobben ifra meg
Den lille frøkna skal spiller kamper i morgen & søndag blir det middagsgjest, så jaggu går denne helga også.
Har lagt inn profilbilde & avatar idag, mulig jeg angrer på dette.... men med et nick som uflaks, er man ganske anonym (noe jeg ikke har noe imot)

Har vært noen triste dager har Oskar har fått finneråte & hjelp som han har krympa, kan sammenlignes med å vaske ullplagg på 80 grader ;-(
Dette skjedde veldig fort, fikk sjokk når jeg så han da jeg tok vannbytte & trimma plantene litt.
Har medesinert hele karet, men syns fremdeles jeg ser noe hvit nederest på finnene hans. Så må vel ta han ut av karet å gi en sterkere behandling.
Mulig jeg må ta livet av han, men vil ikke det helt ennå. Han spiser & er fremdeles selskapsyk... Burde jeg la han slippe da?
Olivia & de 2 vifterekene ser helt fine ut.
Skal selge endel eple snegler billig nå, av de som går i 54 L. Det begynner å bli endel småtroll der nå, har 5 stk babyer & kommer endel posthornsnegler også. Så skal kun ha posthorn & fiskene igjen. De 5 babyene er virkelig noen tøffinger, de spiser sammen med resten & svømmer i åpent vann. Er jo 'mat' selv, er under en halv cm store.

Skumnissen som da er Dverggurami hannen tror han er en pipip, han driver å danderer plantene i karet. Tar dem i munnen & svømmer rundt, opp & ned.
Legger virkelig sjela si i dette skumredet sitt & passer på som en hauk, jager det meste bort fra kroken sin. Håper han ikke ødelegger trivselen i karet.
Ellers ingen nye nitritt bombe, men har matet veldig lite siden & kommer til å forsette med det en stund til...
skal gå igjennom noen bilder & be back....
Ta vekk den avatar'n blir misunnelig av å se på den hehe
Godt at noe funker hos deg da krysser fingra for Oskar

Mvh Per
Uflaks
Dette er helt normalt Blondie... er endelig helg & jeg har store planer om div ting jeg skal gjøre i helga, men men ingen som tar jobben ifra meg ;-) Den lille frøkna skal spiller kamper i morgen & søndag blir det middagsgjest, så jaggu går denne helga også. Har lagt inn profilbilde & avatar idag, mulig jeg angrer på dette.... men med et nick som uflaks, er man ganske anonym (noe jeg ikke har noe imot) Har vært noen triste dager har Oskar har fått finneråte & hjelp som han har krympa, kan sammenlignes med å vaske ullplagg på 80 grader ;-( Dette skjedde veldig fort, fikk sjokk når jeg så han da jeg tok vannbytte & trimma plantene litt. Har medesinert hele karet, men syns fremdeles jeg ser noe hvit nederest på finnene hans. Så må vel ta han ut av karet å gi en sterkere behandling. Mulig jeg må ta livet av han, men vil ikke det helt ennå. Han spiser & er fremdeles selskapsyk... Burde jeg la han slippe da? Olivia & de 2 vifterekene ser helt fine ut. Skal selge endel eple snegler billig nå, av de som går i 54 L. Det begynner å bli endel småtroll der nå, har 5 stk babyer & kommer endel posthornsnegler også. Så skal kun ha posthorn & fiskene igjen. De 5 babyene er virkelig noen tøffinger, de spiser sammen med resten & svømmer i åpent vann. Er jo 'mat' selv, er under en halv cm store. Skumnissen som da er Dverggurami hannen tror han er en pipip, han driver å danderer plantene i karet. Tar dem i munnen & svømmer rundt, opp & ned. Legger virkelig sjela si i dette skumredet sitt & passer på som en hauk, jager det meste bort fra kroken sin. Håper han ikke ødelegger trivselen i karet. Ellers ingen nye nitritt bombe, men har matet veldig lite siden & kommer til å forsette med det en stund til... skal gå igjennom noen bilder & be back....

Å guri så flotte dere er....)
Takker
Blondie har vel et par søte bilder av oss to sammen, skal jeg legge ut dette kanskje? hehe.. eller du hadde vel gredd deg den dagen, så litt dumt for image'n din?
Leeeeeeeeeeeeer
La det være som det er du hehe
Ikke bra om folk får se meg som jeg er. Kan jo bli skremt :p
Jeg er ihvertfall skremt nå Blondie... da du har blitt utestengt, hvem skal slenge med leppa i tråden min nå ?? Kommer nok til å savne det der, men mulig du har en 'bror' på dette forumet som kan overta.

Glamrockeren min Oskar ser bedre ut om dagen, han spiser & små blåser seg opp. Både Olivia & matmor er glad for det, glad jeg ikke tok livet hans nå.

En av de gule mollly hoa mi sliter litt om dagen, hun har fått yngel & dette har nok tatt på kreftene hennes. Hun slapper mye av, men er i hundre når det er mat tid. Følger med henne & håper hun klarer seg. Kan se ut som det er en svart molly som er far till barna hennes, babyene har gult hode & svart kropp. Kan bli en rar & spennende farge på de barna der, ser 3 stk.
Er ellers 4 svarte molly babyer der & en gjeng med andre. Er vanskelig å telle alle de nye, men er sikkert borti 20 stk. Gøy er det, den lille frøkna er helt i hundre 'mamma se på alle babyene, så søte de er'
Er nok fare for at endel blir kveldsmat, men noen barn blir det nok...

Sverddragene trives fremdeles sammen, selvom det er 3 gutter & 3 jenter.
De minste guttene har nok ikke våkna helt ennå, har heller ikke gitt dem noe 'viagra'...

Skumnissen holder på ennå, men ikke fullt så hissig på de andre beboerne i 110 L.
Fikk levert ca 40 gule snegler igår også, både kjøperen & jeg er fornøyd med det. (føler meg ikke som en storselger av den grunn, har vært stille her enstund nå)
Ellers går dagene & en ny uke truer snart...

Be back........
Dagene går uten at vi for gjort noe med det...
Tok vannbytte i 110 L i dag & fikk planter på plass, skummnissen var ikke så fornøyd etter at noen av plantene var borte. Han har noen flyteplanter som han kan bruke evnt, hvis de bare hadde ligget rolig. Er nok er sterk strøm der nå, så får prøve å justere litt på den.
Ellers kommer det stadig nye småtroll, noen blir kveldsmat & noen vokser til.
Har ihvertfall en grønn sverddrager baby, 5 svarte molly, 2 gule molly & 2 guppy barn... + endel som jeg ikke ser.
Er vel ikke mye annet å fortelle, ingen nye fiskekjøp... men trenger kanskje ikke det, med den gjengen som går her.
Må vel heller vurdere å kvitte meg med et par Sverddrager hanner, de begynner å bli store nå.. Litt små jaging er det jo, men er et godt beplantet karr så de kommer seg fort unna.
TV i stua tok kvelden for et par uker siden, så vurdere å sette TV benken på rommet til den lille frøkna for å få litt plass i stua. Tenkte da på større karr med engang, men er kun en tanke.

Må vel si at jeg savner Blondie & Heidi her, men vet hvor jeg kan finne dem

Be back.......
Hællæ
Klart lille frøkna må ha stort akvarie på rommet.
VT
Er vel ikke klart det vel, hun må nok vente til hun er like stor som deg

Her har det skjedd et par ting de siste mnd.. Glamrockeren Oskar ble syk igjen & det hjalp ikke med medesin, så han måtte jeg ta livet av.
Det er vel noe av det værste jeg har måttet gjøre ;-(

Gamlemor, som da er eplesnegla mora til de derre fra Rælingen døde også...
en lite hyggelig mnd..

Kjøpte en ny Kampfisk hanne som fikk bolig sammen med Olivia, det så ut til å gå veldig bra, ble skumrede & hele pakka.. men......
etter et par dager begynte Olivia å gjemme seg, kom bare frem en liten tur i ny & ne. Fikk se etterhvert at noe av finnene hennes var stygge, så ikke bare glansdager for det paret der... Har et karr som venter på noen reker, men der ble den nye hannen plassert i husarrest så lenge.
Han er igrunn ganske pen, men hjelper lite å være rød & småhissig.
Så antydninger til små hissige bevegleser mot vifterekene også.

Har egentlig planer om kjøpe noen fargerike reker til dette karet han går i nå, men bør vel ikke ta den sjansen... ?

Er dårlig til å ta bilder om dagen, da klokka går for fort.....

Be back... kanskje oftere eller??
Mye oftere takk
Synd med de avdøde da
Venter på at dere skal på harrytur så jeg kan få kjøpt noen Gulinger av deg, de derre fra Rælingen har jo slutta å legge egg her.

Mvh VT
Tilfeldig bekjentskap
© Marita Ekdahl
Reklame for plussmedlemskap