Utstående skjell?

Har en molly fisk som har hvitprikk (som jeg nå behandler den for) og har hatt det i et par dager nå. I dag oppdaget jeg at på den ene siden så har skjellene begynt å stå ut. Man ser godt hvert enkelt skjell og det er en liten hevelse der i tillegg.

Begynner å bli ganske bekymret for fiskene mine ettersom jeg nå har finneråte, hvitprikk og tydeligvis noe annet også i ett og samme akvarium............ Veldig greit for en person som har hatt akvarium i mindre enn to uker. Noen som har noen aning om hva denne mystiske tingen som får skjellene dens til å stå ut er? Eller hva som kan brukes for å behandle det? Det er forresten bare denne ene fisken som er slik.

Kan dessverre høres ut som bukvannsott. Les denne artikkelen Frank Angell har skrevet: http://akvaforum.no/text.cfm?id=1710
Lykke til!


munda
Kan dessverre høres ut som bukvannsott. Les denne artikkelen Frank Angell har skrevet: http://akvaforum.no/text.cfm?id=1710 Lykke til!


Uff da, det var kjedelig å høre. :/ Er vel ikke så mye annet å gjøre enn å avlive stakkaren da? Den er bare en uke gammel, så tror nok jeg kjapper meg ned på dyrebutikken og klager før den stenger!

Takk for svaret.
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang
Reklame for plussmedlemskap