Kokt, dampet, frossent eller rått?

Inaktiv bruker
Vet det er veldig mange ulike meninger om grønnsaker i akvarier, så derfor tenkte jeg holde en liten meningsmåling nå i romjula

Så spørsmålet er:
Hvilke grønnsaker bruker du som fór i karet - og i hvilken tilstand?

Kan legge til at jeg selv bruker dampede erter, brokkoli og gulrøtter, mens jeg gir agurk/squash rå og spinat + røde mygglarver fra fryseren (med en mini opptining først). Jeg har da bl.a ancistruser, ciklider og eplesnegler.

Hos meg er erter, brokkoli og røde mygglarver størst suksess.
Agurk og squash rå, og frossen brokkoli slik at den synker. Det er til eplesneglene. Forsøkte med rå banan en gang siden jeg hadde hørt det skulle være bra for skallet, men vannet ble skikkelig forurenset over natten, så anbefaler ikke det.
Jeg bruker kokte: gulrot, blomkål og potet. Favoritten blandt de kokte er gulrot.
Agurk, banan og kinakål rå. Agurk til eplene og kinakål til kjempe eplene. Banan til alle sammen men bare en liten bit hver gang, en skive på 1 cm går bra hos meg som har veldig mange snegler...
Frossent : artemia, oksehjerte, mygglarver.
Tilfeldig bekjentskap
© Tina Arntsen
Reklame for plussmedlemskap