Til felles mellom to åler

jeg har en værål og en kuhlii-ål i akvariet mitt.Kuhlii-ålen har ikke likt seg så godt men når jeg fikk oppi en værål ser det ut som den liker seg bedre og. Og det var litt rart. De ligger ofte rett siden av hverandre som var litt rart. Når de gjør det ser jeg at de er nesten helt like. Bortsett fra farge og størrelse er de HELT like. Har de noe annet til felles enn å være ål. eller ser ålle ålene slike ut?
kuhlii ål er stimfisk, de trives ikke alene i det hele tatt. den fant vel en fattig trøst med at det kom en ål til selv om de ikke er like :p
Kuhliiåler er stimfisker, og krever at du har 4-6 stk av denne arten for at den skal trives.

Kjøp deg noen flere kuhliiåler, så vil du se enda mer trivsel

Før du skal kjøpe deg nye arter, anbefaler jeg deg å lese om arten i fiskebasen her inne. Der vil det så hvilken vannverdier fiskene krever, hvor store akvarier de krever og om de er stimfisker/har behov for å være sammen med flere av samme art.

Det er viktig å ikke kjøpe fisk man ikke vet noe om, da man har ansvar for å legge til rette de krav som de forskjellige artene krever.
Det står at væråler ikke er stimfisk, men de trives også bedre med selskap. Veldig sosiale dyr som kan bli veldig tamme. Har 3stk i mitt akvarie og de elsker å ligge ved siden av hverandre og svømme ilag
men her var det kuhliiålen som kom først i karret, og som var ensom
Sier bare at begge liker selskap
Åja sånn ja
Da misforstod jeg innlegget ditt totalt, jeg
My mistage
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap