Snegler i 28l akvarium?

Inaktiv bruker
Har lenge lurt på om man kan ha snegler i 28L ferskvannsakvarium. Og hvor mange reker kan man ha oppi? Åsså kan man gi algeetere agurk? Og hvor mange snegler kan man ha i akvariumet?
Jeg har hatt 2 Tigerreker og 5 posthornsnegler i en 28-liter og det har gått veldig bra Hvor mange du kan putte oppi spørs vel litt på hvilke reker du skal ha.. Sjekk i fiskebasen på hvor mange liter den arten du ønsker trenger. Ser ikke noe problem i at du kan ha opptil 10 reker eller snegler i en 28-liter om du ikke har masse fisk i tillegg.

Algespisere spiser gjerne agurk eller squash, du kan skjære av en skive å feste den i en skje slik at den synker. Det tar kanskje en stund før de fatter interesse for den, men når de først får en smakebit tar det ikke lang tid før de elsker den!
Inaktiv bruker
Cosmo
Jeg har hatt 2 Tigerreker og 5 posthornsnegler i en 28-liter og det har gått veldig bra :) Hvor mange du kan putte oppi spørs vel litt på hvilke reker du skal ha.. Sjekk i fiskebasen på hvor mange liter den arten du ønsker trenger. Ser ikke noe problem i at du kan ha opptil 10 reker eller snegler i en 28-liter om du ikke har masse fisk i tillegg. Algespisere spiser gjerne agurk eller squash, du kan skjære av en skive å feste den i en skje slik at den synker. Det tar kanskje en stund før de fatter interesse for den, men når de først får en smakebit tar det ikke lang tid før de elsker den! :)

Takk for tipset
Tilfeldig bekjentskap
© Tone Andreassen
Reklame for plussmedlemskap