Erfaringer med eheim ecco?

Gode - dårlige - og hvilken størrelse til en 63-liter? 130 eller 200?
Jeg har forrrige versjon av 200, og bruker dette i et 70l kar, det fungerer ypperlig. Har ikke noe å utsette på ecco filtrene, går og går.
SGS
Gode - dårlige - og hvilken størrelse til en 63-liter? 130 eller 200?


Jeg brukte minste Ecco filteret til en 63 liter. Fungerte ypperlig. Driften av filteret er velkjent Eheim kvalitet.

Men med et minus... bøylehåndtaket som brukes til å stenge filteret med etter rens, er akilleshælen på dette filteret. Mulig det er jeg som var feilen, hehe for jeg var litt uerfaren på den tiden, men jeg greide å knekke sidefestene på bøylehåndtaket - to ganger - etter rens da jeg forsøkte å lukke filteret igjen.

En god idè kan derfor være å sørge for å ha et ekstra håndtaksfester liggende som reservedel . Man får kjøpt det hos alle som fører Eheim, bare oppgi reservedelsnummeret.
Det var altså [URL=http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?f=*NR&c=731262&t=temartic_e&userid=KOZy5AB70ItjCX85zj03oMQKYssZxbojXGl]sidefestene[/URL], og ikke selve [URL=http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?f=*NR&c=748100&t=temartic_e&userid=KOZy5AB70ItjCX85zj03oMQKYssZxbojXGl]bøylehåndtaket[/URL] som knakk.

Jeg kanskje gjorde dette med lukkingen feil, for på den tiden hadde jeg ikke så mye erfaring, men syns likevel det er merkelig at det skulle skje to ganger. Og det må være et svakt punkt når det skjer så lett?
Var en kjent feil med de første ecco filtrene at sidefestene kunne ryke, dette er senere ordnet opp i. Så kjøper trådstarter ecco 200, så er ikek det noe problem.
Tilfeldig bekjentskap
© Leif E. Johansen
Reklame for plussmedlemskap