Noen som kjenner til dette filteret? jebao bioforce 918

Er fristet til å teste et par slike til 540 literen som jeg håper å få opp snart. Det er jo fryktelig billig, redd for at det er noe skjit... Om man sammenlikner med de nye, avanserte filterene til eheim kan man jo få flere slike for den prisen.
Æsj, ser at jeg skrev navnet på filteret feil i overskriften, og det får jeg ikke endret. Det heter visst jebao bioforce 918, og når jeg søkte på dette i forumet ser jeg at noen har stilt det samme spørsmålet tideligere. Så nå er det bare å vente på svar..
Inaktiv bruker
googlet litt for deg siden jeg ikke har noe svar til deg.

http://www.aquahobby.com/board/viewtopic.php?t=53307


ser ut til at det kan finnes noen kopier der ute som heter nesten det samme. det ser du litt id enne tråden

http://www.petfrd.com/forum/showthread.php?t=11183

Inaktiv bruker
syntes de var litt "kopierte" etter andre typer pumper, både på navn og utsende..
men hvorfor har selger så veldig mange av disse pumpene a? uåpnet?
Plussmedlem
Grunnen til at selger har så mange filter av den typen og i uåpnede esker er ganske åpenbar hvis man tar en titt på annonsen til Din Dyreverden her på AF. Det er nemlig samme selgeren.
Egentlig rart ingen har skjønt det.

Filteret har jeg ingen erfaring med, men har handlet av selgeren. Kjapp, god kommunikasjon, gode tilbakemeldinger og bra emballert pakke var det jeg opplevde...

Hva kopi angår... Mye av det som er på markedet er jo mer eller mindre kopi av andre merker... Eheim er dyrt og sikkert bra, men man får "kopier" til halve prisen og de er fortsatt av god kvalitet. AmTop er vel et eksempel på en Eheim-kopi..
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang
Reklame for plussmedlemskap