Jarle's hobby nr 2 (side 10)

Jarle F
Tror jeg skal holde mine blå snegler "ren" raset altså blåe. Reker kan du plukke så mange du vil av utenom rilireker til en meget billig penge.


Kunne tenke meg noen flere reker ja, så får vel ta en tur innom en dag..

Og kan vel hende du er villig til og selge noen blå epler i stedet??

skal ha dem blåe i eget kar her jeg og regner jeg med, og evt ha blanding i stuekaret senere..
Takk for sist, Jarle! De blå eplene dine er nydelige! Tror jeg må ha noen sånne. Sender deg en melding før neste OAK-møte jeg.
Kabe111
Kunne tenke meg noen flere reker ja, så får vel ta en tur innom en dag.. :) Og kan vel hende du er villig til og selge noen blå epler i stedet?? :) skal ha dem blåe i eget kar her jeg og regner jeg med, og evt ha blanding i stuekaret senere.. :)


Bare å ringe før du kommer. Blå eplesnegler og reker kan jeg avse.
Ringer nok i løpet av et par uker..
Dette kilte veldig
Når først en kom så ble det fort tre stykker.

[External Image]
Hmf filter
Da kan jeg konstatere at jeg måtte ta rens på et hjørne filter for første gang. Startet karet ifjor sommer sammen med 2 til. Burde tatt hintet ved sist vannbytte da stod filtermatten virkelig klemt in mot pumpen. Trodde bare at det var skjedd over lengre tid at den hadde sklidd men nå så jeg at det var betrakelig mindre vann bak filteret og at filteret hadde blitt sugd in igjen. Tok matten ut og den var kjempe tung og full av gode bakterier. For full
Skikkelig klemming i en bøtte med akvarievann og satt den tilbake på plass, så ble det straks bedre strøm i karet også. Krysser fingre for at Cory kansjke kan leke litt.

Vant 10 purpurtetra på akvarieklubb møtet. Ligner veldig på sort tetra men bare at de er purpur farget. Skal se om jeg får tatt noen bilder av de.Purpur-tetra høres veldig spennende ut! Du får ta bilder, og dele erfaringer
Tilfeldig bekjentskap
© Runar Heskestad
Reklame for plussmedlemskap