Sliter med 3d bakgrunn! hjelp trengs!!

monterte 3D bakgrunn i 160l, men sliter med at det blir liggende masse møkk på bunn bak der, og alger på bakvegg og glassveggen. kjører en eheim 2224 og en eheimm 600 lt sirkulasjons pumpe. legger ved crappy tegning av hvordan oppsettet er.

hvordan skal jeg bli kvitt dette?


[External Image]
BUMP


ingen som veit? river snart ut hele dritten
anders86
BUMP ingen som veit? river snart ut hele dritten


Er det så lite mellomrom mellom bakgrunnen og glasset at du ikke klarer å lirke en slange ned mellom slik at du får slamsugd opp dritten? Alger vil det nok alltids være der hvor ikke fisker eller andre dyr kommer til for å rengjøre, så er ikke så mye å gjøre med dette. Hvis du da ikke har så stor plass at du får hånda ned i dette mellomrommet og kan bruke filtervatt for å fjærne algene.
joa får kjørt en slange ned til bunnen og tatt ut møkka, skrapte rein glassveggen i går og sugde opp møkk, men får ikke gjort reint bagveggen på bakgrunnen mere enn 60% så blir jo masse igjen. så blir jo aldri kvitt oppblomstringen av alger.
Tror du det hadde hjulpet hvis jeg hadde satt en liten sirkulasjons pimpe bak der så det hadde blitt mere vanngjennom strømming der? eller vil det bare bli mer hyggelig for algene?
Tilfeldig bekjentskap
© Bengt Fossli
Reklame for plussmedlemskap