Esha protalon .. sikker !??

hei! jeg har fått helt sykt mye alger de siste dagene .. og gikk derfor til innkjøp av esha protalon .. fulgte manualen der .. byttet 250liter vann ca før kur start .. noe jeg igrunn har gjort hver dag frem til nå .. og i bruksanvisningen så står det at denne er trygg for fisk .. noe jeg ikke helt tror på akkurat nå .. leste flere innlegg her inne hvor folk hadde opplevd fisk som sto rett opp og ned , legger seg ned og andre rare oppførsler ..

vel etter 1time begynte discusene mine med dette .. noen ligger på bunn .. andre ser ut til at de har mistet rettnings sans .. ett par er helt fine ..
er det noen som har skjekka noe spes om dette midlet ??

sitter med handa på vannbytte krana her i fare for at fisk skal begynne å dø...
Har ikke noe erfaring med dette,Men hadde definitivt byttet vann
..
merkelige greier dette her .. nå oppfører de seg som normalt igjen .. virker som om de blir på en måte litt rusa eller noe i en times tid .. byttet ikke vann .. men følger nøte med !
Har kjørt denne i akvarium med VF discus. Ingen innvirkning på hverken filter eller fisk. Einaste "bivirkningen" var at pestsneglane tok kveld. Veldig trist.

Mvh Kjartan

..
leste gjennom ditt inlegg før jeg brukte denne kuren .. mistet dine i det hele tatt evnen til å holde seg oppreist ? mine er helt bra nå .. men var snåle i en time eller to fløt rundt .. noen sank til bunnen .. klarte ikke svømme selv om de prøvde ..
Hei!

Nei, eg såg ingen tegn til at dei blei påvirka på nokon som helst måte.
Men, er jo bra at det gjekk bra til slutt allikavel

Mvh Kjartan
Tilfeldig bekjentskap
© JoBo
Reklame for plussmedlemskap