Hvilke arter passer sammen med corydorasen?

hei lurer på om vi skal starte med corydorasen men hvilke arten passer sammen med den?.
har et 405 liters akvarium så det kan være litt store fisker. ;o)
har hørt at de er en rolig art så de andre fiskene må ikke være fisker som forstyrrer de hele tiden.
noen arter?

ikke ciklide
Hvilke arter passer sammen med corydorasen?
Det er ganske masse du kan ha sammen med corydoras..Hva med Scalarer eller discus som hoved fisk i karet? Derfra å nedover er det masse fint som du kan ha oppi der. Noe sp du har i siktet?
Det finnes mange fargerike tetra-arter, så der er det et rikt utvalg. De går veldig godt sammen med Corydoras, og tetrastimen hjelper faktisk Coryene til å føle seg trygge. De ser at tetraene svømmer rundt fremme i akvariet og skjønner da at "fish is out and about, and everything is normal" Da kommer de også frem, for instinktene forteller dem da at det ikke er rovdyr i sikte siden tetraene ikke gjemmer seg.

Jeg ville imidlertid begrenset meg til en eller maks to ulike stimfisk i akvariet, selv om det er stort kar. Det blir en veldig kaotisk miks med flere arter for det ender opp i en salig suppeblanding. Kun en eller to stimer, og heller flere eksemplarer (mange) av den stimen er bra. Det ser harmonisk og pent ut.

Kan foreslå f.eks. keisertetra eller dolkestikktetra. Sistnevnte er en relativt stor tetra, og liker best skyggefulle områder (som kan oppnås ved røtter hengene ned i karet, flyteplanter og redmoor røtter i karet). Da farger de fantastisk fint ut og nærmest gløder! Hannene hos dolkestikkene får en imponerende flott ryggfinne med alderen, høy og bøyd i en elegant vimpel på toppen

Dette var bare to eksempler på tetraer, det finnes hundrevis å velge mellom.
Tilfeldig bekjentskap
© Ir
Reklame for plussmedlemskap