Info om mine akvarier. dennis lopez

Tenker å skrive ned det jeg gjør om dagen med mine akvarier
Ute å plukket stein
Gikk meg en tur ut i dag i kanten av skogen hvor det har begynt å smelte snø og fant et sted med en del løse steiner. Jeg tok med meg to litt støre steiner med interessang form, men må nesten vente til mere snø har smeltet for å finne flere mindre steiner av samme sort.

Har i tankene å sette opp et 60-100L hardscape kar, så da er det jo bare finne litt stein først og prøve meg litt fram med komposisjonen av de før jeg setter i gang.
Hepp
fint med snøsmelting! kommer til å følge denne tråden Lopez..
og du, hvis du vil ha litt flyteplanter så må du komme bort snart.. er for mange i karet nå
Flyteplanter
Ja det vill jeg gjærne, kan ta en tur i helga om det passer?
Har foresten noen eplesnegler til overs om du har lyst på noen, bare si i fra.
Pygmegurami lek :)
Foret nettop i 100literen og la merke til at ikke alle pygmeguramiene kom fram nå jeg ga den mat, så begynte å titte litt rundt i akvariet.

Det var jammen meg to styk som var midt i lek å krøllet kropene sammen.
Det kom et og et eg ut etter vær "dans", mannen tokk det fort å la det i redet hans, satt å så på de i 20min å de bare fortsatte å leke, kom noen litt for nærme ble de fort jaget bort.

Må si jeg ble litt satt ut, utroligt fett å se. Jeg regner med at det ikke komer til å bli noe yngel ut av dette iomed at det er 3 stykk unge Bolivianske somerfuglciklider, 4 andre pygmeguramier og en ung dverggurami i samme kar, men jeg skal følge nøye med fremover å se hvordan det utvikler seg.

Har en 5,5liter stående med bare javamose i som det skule være mulighet får å få flytta eventuel yngel til, men jeg tviler på at det går så langt. Det skal vist ikke være helt bra å flytt skumreder fra en tank til en annen så jeg lar nokk være.

Skal lese lit på nettet å se hva andre sier om saken og ta det derifra. Fikk veldig lyst til å flytte ut alle de andre fiskene å bare ha pygmeguramine der, trur nokk det blir til at jeg gjør det uansett, når jeg får satt opp litt flere kar.
Bilder av lek
Klarte å ta noen bilder, men brukte ikke blitzen for å ikke skreme de mens di holdt på.
det er så arti å oppleve lek ;D
Vannbytte
Har hatt en skikkelig rens i alle akvariene i dag. Slamsugd bunnen, klippet bort stygge blader, fjærnet planterester, vasket pumpa i 100literen (den begynte å bli redusert) og skiftet vann.

Har også bestilt Tropica plantesubstrat, noen planter og sand fra Aquamanias.no så da er det ikke lenge til det blir å prøve å aquascape 250 literen som kun står å går med vann for øyeblikket.

Det ble ikke noe av skumredet til pygmeguramiene, men det var morsomt å se dem i lek. Får håpe at det skjer flere ganger å da med bare pygmeguramier i karet så kanskje yngelen kan få være i fred.
Tilfeldig bekjentskap
© Haakon Haagensen
Reklame for plussmedlemskap