Tor erik`s akvarierom (side 2)

Det var noe kjent over de discussene.
Dette blir porno !!!!
Tor Erik Lindøe
Hyggeli at dere følger med, skal prøve og ikke svikte :) Dette er min første tråd ang meg og mitt, så dette blir morsomt! Håper ikke jeg glemmer meg ut:) Velkommen til hobbyen animorph, ser ut som du e godt i gang :D

Ja,takker så mye,ha,ha,ha.Har kommet igang selv,men synes det er like gøy og lese andres Akvarietråder og opplevelser som og oppleve mine egne + at jeg da føler jeg er bedre forberedt for hva som kan skje,av både sykdom og uhell.
Også er det jo alltid gøy og se folk bygge seg sine egne Akvarierom,slik som du gjør nå og se hvordan de blir seendes ut.
Grattis Tor Erik, som Kai sier er det noe kjent over fiskene Spennede å følge med ditt kommende akvarierom, tenker du ble inspirert da du besøkte Kjartan ))

Lars Roald
hehe.. Er nok noe kjent med dem ja Gledelig å være inne på denne type discus, disse er så absolutt nydelige! Kjartan har gjort en god jobb! All ære til han, så får vi håpe jeg fortsetter der han slapp. Skal ikke se bort fra at det havner en PLS i hus nei
Når trenger du glass til storkaret?
Blir bra dette, gir en lyd neste gang jeg er utover, så kan jeg ta en "inspeksjon"...
Tror nok snart jeg kan legge inn en bestilling på glass ja, veggene er stendret! Så nå er det klart for rørlegger og meg selv(elektro). Hvor lang leveringstid har du Vidar?
Hei igjen.
En liten oppdatering fra her i hjemmet, nå har huset snart stått og tørket i 2,5 uke og i slutten av denne uka begynner de på an igjen.

Her er en liten snutt fra når jeg foret discusene i dag http://www.youtube.com/watch?v=j865UuDLpPg

Og noen bilder av akvarierommet.
Hei.
Da var det på tide med en liten oppdatering på de flotte discusene jeg var og hentet hos kjartan! Dette vil jeg nesten våge og påstå er mitt beste kjøp noen sinne i min tid som akvarist! Fantastiske fisk! Nok en gang takk for en meget god handel kjartan!
de der så flotte ut ja.
Discus når plassen til det kommer. hehe ikke med det første.
Innredet akvarierommet?

Espen
Står folk og plater der nede as we speak Nermer seg med stormskritt. Har begynt å lukte litt rundt på utstyr til storkaret, dette er absolutt prioritert for og få tømt den fremtidige kjellerstua(der dammen er nå).
Gleder meg te å sjå detta ferdig "live"
Er spesielt spent på storkaret ditt :P
Blir heilt rått detta! Kjekt at du e fornøyd med discusane.
Dei ser ut te å ha da godt hos deg, men da visste eg på forhånd

Kjartan
Takker kjartan De spiser meg ut av hus! De vil fortsatt ikke ha tetra bits, men dette kommer kansje av at de har blitt utskjemt med alt annet godt en god stund nå Når jeg kommer inn i rommet kommer de stormende mot ruta! artige fisker!
Kan du legge ut noen flere bilder av sumpene dine?
Lenge siden sist. Akvarierommet begynner å ta form, gleder meg stort til å begynne på storkaret! Føler meg klar Nå er det bare og male gulv, liste litt, så skal det være klart.. Og vær du sikker, nå er jeg lei av og vente!

Ang sumper, så har jeg ingen sumper, selv om det sikkert hadde vært det beste! Jeg kjører litt lowtech om dagen, iom at alt skal endres på i akvarierommet.. Dammen blir kjørt over 2 stk fluval fx5 og en Eheim 2080.. 720literen går over en eheim 2260..

Storkaret skal filtreres med en Powerbead85.
Liten update. I form av bilder, skulle gjerne lakt ut mer, men 3 bilder om gangen tar alt for lang tid. Har nå startet på mitt 4700l kar, skal testfylle på søndag tenker jeg. Første bilde er sump\mellomlagring etc.. Med den inkludert, og filter, så er jeg vel nær 5300l totalt.
Bilder: er bare å fyre ut med innlegg.
Dette ser kjempe bra ut.

Espen
Kjempefint. Når jeg blir voksen blir det akvarierom. Men en ting, hva er en sump i karet?
Har hørt at en sump er myr men har og hørt at det kan være andre ting i en sump.
En sump er et akvarie\tank under hovedtanken hvor du kan bygge den som filter, som en tank hvor du har samlet alt av teknikk(spesielt for saltvannsentusiaster). Her er noen bilder fra GOOGLE
Tilfeldig bekjentskap
© Hans-Georg Evers
Reklame for plussmedlemskap