Sluket (side 6)

Tenkte å ta kontakt med østlandet for å høre om mulighet for fiskeleveranse derfra i morgen. Eller sende de en mail i kveld.

Ok, blir spennende å høre hva som skjer.


RHD
OHR lenge siden vi har hørt noe fra deg?

Hilsen
RHD
Hehe har fått litt andre prioriteringer da jeg skal bli pappa for et par barn som trenger foreldre. Kjelleren går litt på halv tolv, tror jeg må kvitte meg med mye fisk for å holde vedlikeholdsarbeidet lavt.
Håper det blir mer tid til fisk om et par år, så får jeg bruke "pausen" til å tenke lenge og hardt på hva jeg har lyst til å konsentrere meg om av fisk, jeg må vel erkjenne at ciklider fascinerer meg mer enn de fleste andre fisk. Ikke umulig at ungene har noen synspunkter etterhvert også.
Jeg leser mye av det "apistoklubben" skriver litt i rykk og napp selvom jeg ikke kommenterer så mye.
Gratulerer Ola , fullt forståelig at prioriteringene blir annerledest når det kommer barn i huset.

Så for du komme tilbake sterkt når du får litt tid til fiskene igjen.


Hilsen
RHD
Høres ut som du er i en typisk vinn - vinn situasjon! Gratulerer. Permisjon fra hobbyen innvilget

Avhengig av hvor store barna er, vil vel noen levendefødere kanskje være mest fascinerende i starten. Eller enig i dete med ciklider, men det er vel neppe noen overraskelse.

Lykke til, og send gjrene noe "off topic" også.

Hilsen
Sigmund
Så spennende! Enig med herr 530; permisjon fra hobbyen er innvilget. Og du finner nok mange vellvillige sjeler som kan "passe" på fiskene dine til du får tid igjen
Grattis fra meg også Ola, og du er herved innvilget midlertidig permisjon. Har dem selv fra 26 og ned til nesten 4. Han på 4 har jeg hjemme med kona.... Artig alder kan du tro. Mener å ha hørt de kalle det trass alder.... det kan skrives under på

Leif
Hei Ola,

vet jo at du skal vente et par år med å ta opp igjen hobbyen, men ville være hyggelig med en liten statusrapport etter noen måneder med viktigere ting å ta seg av enn fisk....
Har nå selv flyttet hjem til Trondheim.
Venter bare på å kjøpe den perfekte leilighet/rekkehuset slik at akvarierom/kjeller kan begynnes å planlegges.
Savner vann....

Espen
Her er det lenge siden jeg har hatt tid å kikke innom, hjemme går det i 100 fram til jeg slukner i sofaen og går å legger meg ikke så lenge etter ungene. Umulig å beskrive disse pappagereiene, men at livet er totalt forandret er sikkert.

Er ikke like stas med denne hobbyen når den største spenningen er om det har strøket med noe fisk heller enn å se etter egg.
Nå driver jeg å netter ned litt kar og håper jeg rekker å ha skikkelige vannbytter og vedlikehold på de jeg har igjen.

Gratulerer med flytting Espen og lykke til med husjakt.
Om du har abstinenser og tid og lyst til å bli litt våt og skitten Espen er du hjertelig velkommen til å hjelpe meg en kveld.

Lurer på å prøve litt labyrint fisker i de tomme karene, eller kanskje tetra oppdrett? vi får se utover vinteren. Anlegget til Lars Jamne ser ut til å bli spennende å følge med på framover. Samme med alle dere som lykkes på apistofronten.


Skjerp deg ohr.
Over en mnd nå uten noen oppdateringer..... hehe

Her har et par apisto arter gått ut og et par inn. Sist ankomne fra Larvik auksjonen er Apistogramma trifasciata (som allerede har yngler) og et par med elizabethae

Herlige par begge to. Håper nykomlingen vokser og har det bra. Hils rundt deg

Leif
Heisann Leif, jeg har såvidt begynt å få overskudd til å lese meg opp på diverse apistotråder og der skjer det utrolig mye spennende. Veldig flotte resultater og masse spennende arter for tiden.

Jeg driver å skaler ned anlegget for å få det overkommelig. Håper jeg rekker å pakke ned endel fisk til auksjonen i helga.
Jeg får nok satse mer på kvalitet enn kvantitet en stund framover.
apistoer er mer krevende enn mye annet så vi får se hva vi gjør, men de vil vel alltid være mitt hjerte nærmest.
Så har jeg noen flotte Geophaguser som jeg gjerne skulle hatt i lek (og masse andre ciklider osv osv...........). Det viktigste er å få laget et opplegg som gjør at jeg rekker å kose meg med fiskene og ikke stresse med de.
Ser vel at anlegget til Sigmund med automatisk vannbytte+forautomater hadde vært ideelt for meg.
Kult å hære fra deg igjen Ola viktig at man har det koselig når man holder på med fisker, og at det ikke er et ork. Da forsvinner morroa.

Hilsen
RHD
ohr, nå er det fryktelig lenge siden det har kommet noe fra deg.
Hvoran går det med deg og karene/artene dine?
Tilfeldig bekjentskap
© K. S. Cummings
Reklame for plussmedlemskap