Reker og meitemark

Tenkte å lage noe "fredags-snack" til fiskene av frosne reker og fersk meitemark.

Hvordan pleier dere å gjøre det?
Kan jeg bare ha hele reka, med skall og alt sammen med noen meitemark oppi et glass og kjøre på med stavmikseren?
Fredagsgodter
Tja nå er jeg ingen ekspert... Men jeg har pleid i klippe rensede reker opp i småbiter før foring og (små) mark har jeg gitt hel. Det kommer selsagt på hvor store fiskene dine er og hva slags arter du har.

Jeg ga dette til ciklidene mine og de er i størrelsen 3-10 cm. Det går ned på høykant Rekeskall er skarp kost, men mulig fisker ikke har noe imot det...?
tenkte å lage felles middag til alle kar i kveld, så er litt av hvert av fisk da:

Dvergkulefisk
Amasonas kulefisk
VF Peru Altum
Scalarer
Praktbotia
Sverddrager
Platy
Kuhlii
Honninggurami
Opalingurami
Kampfisk
Dennisons Barbe
Seilfinnemolly
Div Cory
L046

Samt 2 karr med reker, kirsebærreker og sorte-/røde biereker.
Skallet kan være på vis du moser det skikkelig.
Ha gjerne grønnsaker oppi

Pleier å lage miks med reker, erter, potet, mygglarver og oksehjerte. Dette spiser alle fiskene mine.
L-maller, ciklider, corydoras og tetra

Vær forsiktig med å gi for mye til reker, de er ikke så glupske :P

Emil
Bruker du kokte eller rå grønnsaker??
Samme det. Sånn som gullerøtter koker jeg kjapt.
Ikke kok så lenge

Men koker ikke squash og brokkoli
Takk for svar

Hadde oppi litt gullerøtter, potet og erter, alt rått.
Ser ut som det ble fest i alle kar...
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik
Reklame for plussmedlemskap