A og k's oppdretts prosjekt.

Hei.

1 juni fikk vi vårt første Sverddrager kull i vårt lille 40 liters akvarium. Dette førte til nesten umiddelbar anskaffelse av større akvarium og en kjempe entusiasme hos oss når det gjelder akvarium og oppdrett av fisk.

Det var opprinnelig 17 yngler, men har nå blitt redusert til 9. De 9 som er igjen er friske og raske og det blir mer og mer aktivitet på de og de vokser for hver dag som går.

For å kunne lære litt om yngel håndtering, så vil vi lage et lite filmklipp hver uke, med unntak av uke 27 da vi er på ferie, for å kunne følge med og dokumentere utviklingen til de små. Derfor tenkte vi at vi kunne lage en liten tråd på forumet slik at de som er interessert også kan ta en titt på ynglenes reise gjennom oppveksten, fra yngelkasse til yngelkarr og fra yngelkarr til det store akvariumet med de andre voksne.

Ynglene ble født på en fredag, så de vil bli filmet hver fredag til de er klar til å bli satt ut sammen med de andre voksne i hovedakvariumet.

Vi har planer om å få flere kull, både på Sverddrager og andre arter, i tiden fremover. Vi har blant annet ett par med sorte Ballongmollyer som vi tror er gravid, da A har observert og filmet lek -"parring".

La reisen begynne!

1 uke gamle:

1 uke gamle
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap