Prikket knurremalle

Inaktiv bruker
Tror dere at en prikket knurremalle kan gå på grus?
Inaktiv bruker
Ja, men den må ha huler og røtter som den kan gjemme seg i, den graver seg ikke ned. Den spiser maten den får tak i så kjøttfyldig malletabletter er perfekt til denne.
Inaktiv bruker
Den har vert litt rar i det siste, den vil ikke spise når den får mat ved siden av seg. Men kjøpte sera vipachips i dag tror du det funker om natten?
Knurremaller er nattaktive, så om du mater når lyset er på så er det ikke sikkert den vil vise interesse. Dim ned lyset en halvtime før du skal slå av for kvelden, og gi mat ca. 15-20 minutter etter at du har dimma lyset. Da har andre fisk fått litt tid til å roe seg, samtidig som at de får litt tid til å "våkne opp", så får du litt tid til å følge med uten nightvision-kamera

Prøv eventuelt å gi den en type frossenfor med kjøttinnhold hvis den ikke vil ta tabletter
Inaktiv bruker
Takk, men faktigst har den vert i et annet akvarium som den kom fram om dagen når jeg mata, men den er jo en ganske klomsete svømmer men den fikk jo mat. Men nå i et nytt akvarium vil den ikke komme fram, den bare gjømmer seg og viser ikke intresse for mat om natta.
Hvorfor det?
Kan hende den må bli litt trygg på omgivelsene sine. Sørg for at den har tilstrekkelig med gjemmeplasser i røtter og planter, så vil den nok føle seg tryggere etterhvert, når den har biltt litt "varm i trøya"
Inaktiv bruker
Takk
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap