Eheim skim 350 fjerner overflatehinne på 1,2,3 :-)

Hei,
anbefaler ett produkt som kan hjelpe mange akvarister som sliter med overflatehinne i akvariene. Overflatehinne kan være en bakteriefilm eller alger som flyter i overflaten og forhindre god gasutskifting mellom akvarievann og atmosferen. Dette kan i verste fall føre til lave O2 nivåer og mistrivsel for fisk og andere akvariedyr. Fjerning av denne hinnen var meir eller mindre omstendelig med kjøkkenpapir eller en overflaskimmer som kobles til utvendig pumpe.
Nå har EHEIM kommet med en liten regulerbar pumpe som fjerner overflatehinne veldig effektiv på noen minutter. Det betyr at man må ikke ha den permanent i akvariet slik at det er en fordel når man driver for eksempel med reke- eller fiskeyngel. Meir info finner dåke i linken:

Tror ikke denne finnes forløpig i norske butikker endå men kan sikker bestilles.

Som info er dette ikke en helt ny opfinnelse. ADA har en slik "dings" (for mye penger) siden ganske lenge. Nå har EHEIM kommet med det samme for en mykje hyggeligere pris

Mvh

Micha
Dette ser ut som et lurt produkt, jeg har litt problem med overflatehinne i et av karene med kun to innvendige filter som fort går full og mister effekt.

Prisen var ikke så ille heller.
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen
Reklame for plussmedlemskap