Hjelp, salt

Går det ann å lage saltvann av vanlig bordsalt uten jod ?
Nei ville vell ikke gjort det. les litt i denne linken akvarieskolen.
http://akvaforum.no/text.cfm?id=2079

Dette er klippet fra artikkelen.
Vann
Vann til saltvannsakvariene kan du hente i naturen hvis du har kontroll med vannets renhetsgrad og saltholdighet. De fleste akvarister velger imidlertid å blande sjøvannet selv fra ferskvann og en saltblanding for saltvannsakvarier som kjøpes i faghandelen. Det er både tryggere og enklere. Bruk aldri havsalt fra dagligvarehandelen eller saltblandinger laget for andre formål enn saltvannsakvarier!

Dersom ferskvannskvaliteten på ditt hjemsted er dårlig (med mye organiske eller mineralske forurensninger) kan det være nødvendig å behandle ferskvannet med "omvendt osmose" for å få det tilstrekkelig rent. Apparater for slik vannbehandling føres av faghandelen.
Har du en link til billig salt til saltvannsakvarier ? Skal lage litt brakkvann til min lille slamkryper

Gl1500
Nei ville vell ikke gjort det. les litt i denne linken akvarieskolen. http://akvaforum.no/text.cfm?id=2079 Dette er klippet fra artikkelen. Vann Vann til saltvannsakvariene kan du hente i naturen hvis du har kontroll med vannets renhetsgrad og saltholdighet. De fleste akvarister velger imidlertid å blande sjøvannet selv fra ferskvann og en saltblanding for saltvannsakvarier som kjøpes i faghandelen. Det er både tryggere og enklere. Bruk aldri havsalt fra dagligvarehandelen eller saltblandinger laget for andre formål enn saltvannsakvarier! Dersom ferskvannskvaliteten på ditt hjemsted er dårlig (med mye organiske eller mineralske forurensninger) kan det være nødvendig å behandle ferskvannet med "omvendt osmose" for å få det tilstrekkelig rent. Apparater for slik vannbehandling føres av faghandelen.
Her blandt annet kan du kjøpe billig salt
Tilfeldig bekjentskap
© Tobias Olsen
Reklame for plussmedlemskap