Meløy saltvannsakvarium. (side 6)

Haha! Så har jeg overbevist fruen om at akvarium er gøy, og man bruker penger på gøy. Så nå får jeg ha nesten hele hoved stuen i nyhuset med akvarium.
Kanskje man skulle hive se på discus? Eller et rent Søramerikansk brakkvanns akvarium.. Så mange muligheter og fristelser.. Jaja, må kanskje få begynt med opp pussinga først, og ikke minst flytte inn.. :P
Da begynner ny stuen og akvariekroken å ta form.
Ser fremt til nytt gulv også, så blir det kos å få satt dem opp i nytt hus.

Bilde1: Akvariekroken.
Bilde2: Andre enden av stuen.
Endelig kommet oss inn her hjemme i ny huset.
Karet er oppe og går. Har trappet KRAFTIG ned, fra å ha 2 store salte kar og ett mindre ferskt, så har jeg nå kun ett lite salt kar, skal selge resten og kjøpe skikkelig møbelakvarium til for saltvann.
(Bilder får komme senere. )
Klovnefiskene er ufattelig hissige.. Den stakkars pysjamas fisken fikk gjennomgå da han kom for nært hulen deres..
Da var man kommet hjem fra 14 dager på Gran Canaria. Og alt er fortsatt i live i karet, kanskje litt mye liv.. Har noen "makro alger" Caulerpa racemosa som har tatt helt over, luka fort 500G heheh... Så blir det vannbytte i morgen (Må blande ut salt og Ro/DI vann først.. )
Ellers alt tipp topp.
(Fikk ikke lastet opp bilde fra tlf til pc, Telenor skyen er ubrukelig...)
Heldiggris...14 dager i syden er ikke helt feil nå
Du får bruke en USB-kabel til PC'n, vettu...bruker bare ladekabelen, jeg, den har USB i ene enden og micro-USB i telefon-enden.
Nei var flott med 14 dager med sol og varme, fikk også prøvd litt spesiell mat, som åttearmet blekksprut, "gullfisk", ikke den som vi vanligvis ser i dyrebutikken men den originale og kjempe hav abbor. :P Så heiv vi svigermor og fruen inn på Garrarufa spa, aldri sett noen ta bedre vare på fiskene sine, han var streng og desinfiserte føttene før dem fikk komme i nærheten av karene.

Huawei'en er ikke så glad i pc'n, men fiksa det med og overføre fra FB chaten.
Sitter og ser tilbake til da jeg startet med saltvann i 2012
Tror jeg må få meg en ny "svenske"Centropyge bicolor..

Oppdatering!
Skulle egentlig ha vert igang med å montere ny karet, men pga. litt meising og høvling av bein i kne og under kne så blir det nok utsatt til man kan gå igjen..
I morgen skal jeg få kjærringa til og bytte vann i akvariet.
Ellers, sliter med alger, sola treffer jo så klart på karet, det andre karet skal stå en annen plass..
Hehe...siden du skal sette igang "kjærringa" likevel, får du få henne til å sy gardiner til karet da, vettu
Heheh, har "gardiner" på karet, det hjelper noe, men så er det jo de dagene man glemmer og dra for, eller jentungen på 2 er der og åpner, - ååå, pappa se fissen, eeemoo.. skal ikke mye til før sola får grep, hadde bare den storordren fra IKEA kommet, sånn at vi hadde fått persienner og markiser, så skulle jeg ikke klaga.
Gardinene skal på karet, ikke vinduene
Heheh, må ha litt gardiner i vinduene, folk som kommer på besøk klager bare på at de ikke kan se inn i karet pga. "gardina" aka. håndduken som henger fremfor. :P
Tilfeldig bekjentskap
© Richard Dybdahl
Reklame for plussmedlemskap