Hei,
Jeg ser at du ikke har fått noen respons på forespørselen om hjemmelaget rekemat. Selv lager jeg flakfor som rekene elsker. I en food processor eller blender legger jeg f. eks. kokt blomkål, brokkoli, spenat, gulrøtter, et hardkokt egg og litt frossen fisk (kokt). Så kjører jeg maskinen til jeg har en jevn grøt. (Stavmikser kan også brukes.) Så tilsetter jeg litt gelatin, blander godt og stryker et TYNT lag på bakepapir som jeg legger i en "tørkemaskin". Bakepapirarkene kan også tørkes i stekeovnen på maks 50-60 grader. Om våren og forsommerenr bytter jeg ut spenaten med brennesler, som er proppfulle av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Etter tørking tar jeg ut arkene, ruller dem sammen og klemmer rullene overi en glasskrukket. Da drysser det fineste flakfor ned i glasset - fritt for konserveringsmidler og andre kjemikalier. Sett lokk på glasset og oppbevar det i kjøleskap. Akvariet er på 300 liter, og i løpet av et kvarter er det et yrende liv på "foringsplassen".
Stephan