malawi etter 10 år med discus og amazonas fokus..

Sånn etter Ti år med Discus prøver jeg meg nå på litt Malawi i 530 litern.. Skaffet meg en neve med noen Malawi i forrige uka. Ut med røtter og planter og inn med steiner..
Forsatt grov grus, men den vil bli byttet ut snart. Glemte hva de artene jeg kjøpte het, så akkurat nå skulle jeg hatt litt hjelp til å identifiserehvilke Malawi jeg har. Tok meg 8 stk butikken, 4 stk golden, men det fire resterende vet akkurat nå ikke hva er.

[External Image]

Noen som kan gi meg ett hint? Skal ha flere av de jeg bare har en av. men kommer litt senere.. er litt tomt i tanken nå.

Aulonocara jacobfreibergi?
Den litt i bagrunnen som har mest oransje på dette bildet, kan det være Aulonocara jacobfreibergi?
Bildene som jeg
Bildene som jeg prøver å få med..
Som sagt ennå litt rester av Amazona igjen i tanken, som denne L002 , som forøvrig var det første bilde av L002 i databasen her.. i 2007, denne karen er altså 9 år gammel nå..
Er også noen Corydoras og en Scalare, pluss en handfull svære feite SAE'R(18 cm)..

Sattan kor vanskelig det sku være å få opplaste billedvedlegg!!
L002
Tor Johansen
Bildene som jeg prøver å få med.. Som sagt ennå litt rester av Amazona igjen i tanken, som denne [URLBLOCK1] , som forøvrig var det første bilde av L002 i databasen her.. i 2005, denne karen er altså 11 år gammel nå.. Er også noen Corydoras og en Scalare, pluss en handfull svære feite SAE'R(18 cm)..Tor Johansen
[QUOTE=Tor Johansen]Bildene som jeg prøver å få med.. Som sagt ennå litt rester av Amazona igjen i tanken, som denne [URLBLOCK1] , som forøvrig var det første bilde av L002 i databasen her.. i 2005, denne karen er altså 11 år gammel nå.. Er også noen Corydoras og en Scalare, pluss en handfull svære feite SAE'R(18 cm)..Tilfeldig bekjentskap
© Odd Meyer Løgevik
Reklame for plussmedlemskap