Oppdatering av kulefiskprofiler - mulig å få noe svar?

For en tid tilbake sendte jeg en mail til webmaster om oppdateringer jeg syns bør gjøres i endel kulefiskprofiler. Jeg har ikke fått noe svar, og ingen endringer er gjort. Var det feil å sende til webmaster? Jeg prøvde også å legge inn noe info på Dichotomyctere (Tetraodon) erythrotaenia, men kan ikke se at det har blitt godkjent. Kanskje det jeg la inn ikke er bra nok, og det er jo greit, men hadde vært fint å vite om det i det hele tatt har blitt vurdert. De andre endringene jeg syns at bør gjøres, er følgende (bare limer inn det jeg skrev i mailen):

Mange kulefiskarter har blitt omklassifisert, og det syns jeg bør oppdateres i Fiskebasen på Akvaforum. Jeg ser at jeg ikke kan gjøre dette selv ved å gå inn i profilene, så da må jeg be admin om å gjøre dette. Følgende gjelder i dag (omklassifiseringen er gjort av Kottelat i 2013, kan sikkert finne artikkelen om nødvendig):

Asiatiske brakkvannsarter skal navnes om fra genus Tetraodon til genus Dichotomyctere:
D. ocellatus (tidl. T. biocellatus - merk at her er også artsnavnet endret fra biocellatus til ocellatus)
D. erythrotaenia
D. sabahensis
D. nigroviridis
D. fluviatilis
D. kretamensis

En rekke asiatiske ferskvannsarter skal navnes om fra genus Tetraodon eller Monotrete eller Monotretus til genus Pao. Jeg lister ikke alle her, da det er en hel del. Det er så vidt jeg kjenner til kun ETT unntak: T. cutcutia skal ikke navnes om til Pao, men til Leiodon (L. cutcutia).

Genus Tetraodon forbeholdes i dag kun til afrikanske ferskvannskuler.

Genus Carinotetraodon står ved lag, ingen endringer der.

Jeg kan hjelpe til med å skrive nye generelle beskrivelser av de ulike genus.

Og en ting til: Angående profilen til Tetraodon schoutedeni, jeg tror ikke bildene viser denne arten, men faktisk D. sabahensis. Men skal ikke si det for sikkert!
Plussmedlem
Ved å adressere mailen til webmaster så begrenser du VELDIG hvem som har tilgang på den. Jeg er ikke webmaster, så hva som har skjedd med den mailen aner jeg ikke.

Når det gjelder fiskeprofilen du sier du la inn info på, så står det på din profil at den er endret og kreditert deg. Noe mer enn det vet jeg ikke om den saken.

Navne- (og genus-) endringer er det begrenset hvem som kan endre, jeg er ikke en av de.

Hva gjelder mer generell info så er det bare å gå inn på de enkelte profilene og skrive inn, så vil en admin se på det ved mulighet
Ok, jeg husker ikke hvorfor jeg sendte den mailen til webmaster, vil tro det var et eller annet som tilsa at jeg skulle det... Derfor jeg legger det ut her nå, så evt. ansvarlige (hvis det er noen) kan se det.

Jeg ser at den ene profilen ble endret i går, faktisk, og da var er det flere mnd siden jeg sendte det inn (april). Mulig det ikke er tilfeldig ettersom jeg nevnte noe om dette på en kulefiskgruppe på FB i går eller i forigårs...?
Jeg tar opp tråden igjen - jeg har fortsatt et sterkt ønske om å få lov til å endre det som jeg som vanlig medlem ikke kan fikse i kulefisk-profilene. Jeg kan også jobbe (om enn ikke fort, hehe) med å oppdatere andre familier, hvis det er av interesse. Det er mange der ute som har stor nytte av fiskebasen, og skryter av den. Kan vi klare å holde den oppdatert?
Plussmedlem
Kunne nok vært fint med noen engasjerte moderatorer på fiskebasen, ja.
Hadde jeg kunnet så hadde jeg lagt deg til med en gang
Plussmedlem
Hei! Det er mulig - til slutt! No er Dichomyctere oppdatert
Det var ein lang periode mail til webmaster ikkje kom fram, og det var nok det som skjedde med din henvendelse. 
Ta kontakt om du er interessert i å bli fiskeadmin fremdeles!
 
Så flott! Takk for at du oppdaterte D. Sender deg en melding (så får jeg prøvd det også) ang. fiskeadmin.
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen