34 oppdrett i 2009

Svein Richard Hansen: Oppdrett i selskapskar med black molly, platyer og pristellatetra
wiikready: går av seg selv
Robert: Har dem i et kar med andre fisk. Kjører mer på den at "den sterkeste overlever". Har yngel i et eget akvarium, om jeg får tak i dem.Har 3 forskjellige molly typer i hu og en svart hann.Hunner er en gul, en seilfinne og en hvit en.Usikker på type.
Henrik Johansen: Vanskelig å ikke få til:-)
Paradiz: Ger stora fina kullar med bra svart färg.
Kristoffer Lium: Hannen begynte og spille han hadde lyst til og pare seg så så jeg plutselig at ene molly hunnen min ble stor i magen og plutselig var 20-30 yngel som for og svømte rund jeg klarte og fange 14 av dem resten ble spist.
Frode Severinsen: Satt opp et artskar med Molly, og fikk raskt yngel på flere av fiskene. Har hatt disse i 6 uker nå, og de vokser seg raskt store og fine.
sjånesen: Yngler hele tiden, de går i en 70l og føder bare i dette karet
Blackdet10: Har en stein røys yngel kan gjemme seg i, order ellers alt selv
Terjetee: Oppdaget det først etter noen uker
Trond og Anette: Vi startet med en stim på 7 black molly. De går i en 70-liter med en del salt og kalk i vannet sammen med våre kampfiskdamer.
joakim reinertsen: gikk av seg selv
sebraciklide: føder titt og ofte=)
Kristian Hansæl: Det går av seg selv.
Espen Åsan: Disse som andre levendefødere trenger ikke stort mye for å få yngel. Godt med planter i så yngelen kan gjemme seg. Litt vanskelig å se når denne skal føde. Noe rund "termin" var det over i fødeakvariumet hvor hun fødte.
Morten K: Drettet i en 152 liter.
Osagmoen: Går av seg selv
Ren@e: Gjorde ikke noe spes, har man jenter og gutter sammen så blir det smått av det. De ordna alt selv. Går i 63 liter, ca 25 grader og litt beplantning. Ikke at det betyr noe, de har seg overalt.. :)
Tin-Tin: Fange de opp og putte i yngelboks.. foret opp med knust flakfôr og no flytende liquifry eller no.
Andre Lie: har 2 jenter og en gutt, begge jente er gravide og venter unger!
argusen: Samme fremgangsmåte som med sverddragere
mioo76: Som hos guppyene
Fredrik Andersen: Har 10 stk yngel allerede,begynner å få størelse. men fler på vei:D
AnneC: Har både gule, dalmatiner-og svart/gule og diamant Molly gående i en 63L. Hadde en seilfinnehann også. Mye planter, godt lys levendefor - gjør underverker.
Siggi: Detta klarte dem å få til i ett selskapskarr men tok ut hua når hu nærmet seg fødsel å satte hu i en 25 liter til yngelen var sluppet
Jan Gundersen: ordner seg selv
Dag L Fjeldstad: Har en gruppe i en 40L med mye planter
Anne Marie K: Dette klarte de helt selv :)
Blekkulf: hvis dette er den rette mollyen jeg har satt opp nå da :P
Denne hadde jeg ganske flaks med, la ikke merke til at den hadde fødet før jeg hadde 7-8 små molly mix svømmende rundt i karet mitt, som kunne svømme fritt uten å bli spist :P Lucky ME :D
Rolf S: jeg hadde to black mollyer, de er lette å oppdrette, har tre glupske slørhaler så det er litt vanskelig å få det till å overleve, det er ni som lever av lit over tjue
Ronny Johnerud: Gikk sammen med noen mindre L-maller i et 110L kar med flyteplanter. Oppdaget at det plutslig var små i karet.
Eldar.M.R: Har 4 Black Molly, alså 1 hann og 3 hunner i et 160L kar. 2 av hunnene var gravide fra buttikken og etter 2 uker i karet slapp den ene hoa ynglene. ynglene ble sluppet på natten i sleve karet, og 14-15 yngel gride og svømme opp til overflaten og gjemme seg. selv om jeg ikke har flyteplanter i dette karet, greide alle de 14-15 ynglene og gjemme seg bak varmekolben, på pompa og på bunn i planter og røtter. Fikk fanget alle de 14-15 ynglene og de går nå med Guppy, platy og Albino Ancistrus yngel :) Men ingen tvil om at det er flere, for de bare popper fram hele tiden. legg merke til at da 14-15 er bare den første pulja, eller så kommer det hele tiden ;)
Hans Lassen: Fikk 3 kull på ca 12 stk, alle ble gitt bort :)
Olejan: Gikk i selskapskar