8 oppdrett i 2007

KjerstiB: Egentlig ingen fremgangsmåte i det hele tatt:). Disse fiskene trenger ingen hjelp til å formere seg. Har to hunner og en han. Og den andre hunnen er nok gravid den og, etter størrelsen på magen hennes å bedømme.. Oppdaget plutselig masse småe yngel som svømte rundt i akvariet. Plukket opp hunnen i et fødekar og dermed fortsatte det bare å ploppe ut unger, 36 i alt+ de som ble igjen i akvariet og endte opp som snacks til de andre fiskene.
fisken95: De klarte det helt selv.
Kjetil E: dette klarte de helt selv i selskapsakavriet på 180 Liter, Hunnfisken ble flyttet over i en egen 54 liter da hun ble merkbart tykkere, fødet ca 30 unger. Av disse så levde 15 stykker etter 2 uker og jeg har nå 8 ca 3 cm store yngel igjen. Disse skal flytte til 180 literen nå snart.
Kenneth: kjøpte en neon molly, som jeg mistenker er en seilfinne molly, og jeg har en hvit seilfinnemolly. Den gule var ikke gravid når jeg kjøpte den, men ble det i karet mitt. Og jeg vet ikke når jeg fikk ungene, men oppdaget de får en uke siden og de er ca 4 mm lange...
Sunniva: Har en stor seilfinne dalmatiner han og ei helt sort molly hun som stadig formerer seg noe vanvittig
Kjetil Gudmestad: Levendeføder
E-Dahl: går av seg selv i artskarr, hunnene slipper STORE KULL. fikk 163 yngel av en hunn
tropeoppdrett: som levendeføde ellers gjør