12 oppdrett i 2007

Kristine Wedin: Leksgruppa er 8 år og går i 530 l. akvarie. Jeg fant egg på plantene og klekte de i eget akvarie.
werw: Ingen spesiell fremgangsmåte. har fått en masse egg på veggene i karet som de andre fiskene har spist opp. I dag da dumpen hadde stoppet opp åpnet jeg den og renset filtermassen. da merket jeg noe som kilte i hånda og når jeg filtrerte det skitne vannet gjennom en hov fant vi tre yngel av malle. De to største var omlag 1 cm lange. De har tydeligvis greidd å overleve på møkka inne i filteret.
Gry: Har eggene i lite kar på 10 liter. De klekkes der og yngelen blir i det karet til de er ca en måned. Fores opp med avskallet artemia og finknust for.
sonjan: Vi hadde tre Flekket panser maller oppi et akvarium på 40 l og flytta dei over i et på 120 l da begynnte tig og skje. vi fant fult av egg på akvarium glasset på planter og stein. vi bergga dei fleste av disse egga før guppyane spiste dem. hadde dem oppi ein føde boks i akvariumet der kleket dei og vokste seg så store som rumpe troll da hadde vi dem i et akvarium på 40 l til dei ble så store at andre fisk ikke ville spise dem. nå er noen 6 stk i akvariumet på 375 l vårt første kull. vårt neste kull bor nå i et på 120 l dei er ikke helt voksne enda.
Coryen: De legger ikke så mange egg som aneus men er heller ikke nøye på om størrelse på karet.
Ingunn Johnsen: Ei gruppe på fem fisk blei fôra godt over ei tid før eg flytta dei til ein ikea plastkasse med eit enkelt filter. Etter eit par dagar med frosne mygglarver og tubifex i store mengder fann eg ca 40 egg. Ein del av dei var ubefrukta, men av dei 18 som klekte har eg klart å få alle til å vokse opp.
foffo: ingen spesiell. oppdrettet var på high fin variant
Karsten Johannessen: kaldt vann i hodet på den
Børge: Plukket egg på ruten og klekket de i et fødenett.
Den røde fane: Legger egg hver 2 uke
Dag Ove Onsøien: stort vann bytte så e dem i gang med eggleginga...
4 yngel overlevde i 180 literen med mye javamose
FEW: C.paleatus "Long-fin". Standard Corydoras framgangsmåte; god fóring og vannbytte med kjølig vann. Egg lagt på akvarieglasset i strømmen fra filteret i en 54 liter innredet med mye Javamose og eikeblader. Unger vokst opp sammen med foreldrene.