Artemia komplett klekkesett, levende for til akvariefisk

"The best food ever for your fish!" Aquatic, Youtube

Fiskenes supermat, en levende bombe med 75% proteiner og 17,5% fett og drøssevis av vitaminer og mineraler. Av alle akvarister utropt til fiskemat nr 1 i fiskeverdenens Michelinguide!!! :)

Komplett utstyr til å klekke ut artemia, Brine Shrimp, inkludert 2 reagensrør med artemia egg, til å klekke ut det som regnes som det beste foret du kan gi dine fisk, levende Artemia Salina, også kalt Brine Shrimp. Spirulina, mat til artemia når de er klekket om du vil la de vokse seg større, de blir 1,5 cm store. Til å mate større fisk eller om du vil ha ett eget artemia nanoakvarie. Samt bikarbonat for å øke pHen i vannet til klekkeren. Og en liten pose med litt ekstra artemia egg til å teste ut med i begynnelsen. Og ett par andre småting i tillegg, så det inneholder alt som trengs for å kunne sette i gang umiddelbart.

Inneholder alt som skal til for å gjøre det enklest mulig for de som vil prøve noe nytt, noe som gir mating av akvariefiskene dine en ny dimensjon, fiskene blir som de var fra naturen, jegere igjen! Bare eggene pleier å være relativt dyre. I tillegg har de ofte høye forsendelses kostnader, og du må kjøpe hver ting for seg, her får du en komplett pakke med alt som skal til. Og jeg har fått tilbakemeldinger på at de jeg selger har høyere klekkeprosent enn de en får i butikkene. Dette har mye å gjøre med hvordan de oppbevares, se lenger nede.

Alt utstyret du trenger for å komme i gang, og tusenvis av egg til mange omganger med klekking av artemia, Brine Shrimp, til dine akvariefisk. Mange herremåltider, og et must for de som driver oppdrett eller vil gi yngelen større muligheter for overlevelse.


Se utstyret på www.artemia.no 

 
Hovedbilde på annonsen
Kontakt Michael Brandt
E-post Send epost
Telefon 46761222
Sted Grimstad (Aust-Agder)
Pris (minstepris) kr 390,00
Kan sende? Nei
Sist endret: 11.08.22 kl 08:33

  Kommentarer
Ingen kommentarer.