Retningslinjer

Som medlem på Akvaforum.no (AF) aksepterer du følgende retningslinjer:

Medlemsprofil:

1) Alle medlemmer må registrere seg med en gyldig e-postadresse, og du er ansvarlig for at AF til enhver tid har din riktige e-postadresse. Din profil kan slettes uten varsel dersom vi gjentatte ganger har prøvd å få kontakt med deg uten å lykkes.

2) Alle medlemmer må registrere seg under fullt navn - fornavn og etternavn. Man kan imidlertid velge å registrere et alias/nickname som vises i alle sammenhenger på sidene slik at ditt riktige navn er skjult for andre. Vi vil likevel oppfordre deg til å være registrert under fullt navn. Brukernavn må ikke inneholde andre tegn enn bokstaver, tall, mellomrom og bindestrek. 

3) Har du registrert et alias en gang kan du kun endre dette ved å sende e-post til webmaster og be om endring. Vi ønsker ikke at brukere skal bytte nick ofte.

4) Det er ikke tillatt å registrere seg med mer enn én medlemsprofil. Ved registrering av flere profiler kan nye profiler bli slettet. Dersom du har glemt passord, har AF et system for tilsendelse av passordet pr e-post. Dersom du ikke har aksess til e-postadressa du er registrert med, ta kontakt med webmaster.

5) Det er ikke tillatt med bilder i signaturen. Bilder i signaturen vil bli slettet uten varsel.Forumet:

6) AkvaForum.no er et nettsted der akvariehobbyen står i sentrum. Når du skriver i forumet bes du holde deg til diskusjoner innenfor disse rammene. Emner utover dette kan tas opp i forumet "Off topic - diverse".

7) Innlegg og bilder er postet for egen regning og du er selv ansvarlig for innholdet. Bilder som postes skal medlemmet selv ha rettighetene til, ellers må tillatelse foreligge fra rettighetshaver.

8) Innlegg skal postes i riktig kategori. Feilpostede innlegg kan bli flyttet til riktig kategori uten varsel.

9) Det er viktig at overskrift i tråd/innlegg er kortfattet og informativ. Da får du raskere svar. Moderator kan endre overskrift uten varsel.

10) For mye utenomsnakk i en tråd er ikke ønskelig, respekter trådstarters tema og intensjon med tråden.

11) Bruk søkefunksjonen før du stiller spørsmål i forum. De fleste finner svaret på spørsmålene sine i eksisterende tråder.

12) Unngå bruk av STORE BOKSTAVER (kapiteler) og overdreven bruk av tegnsetting i dine innlegg. På internett anses det å rope og kan oppfattes uhøflig. Det er også vanskeligere å lese et innlegg som er skrevet med bare store bokstaver.

13) Unngå å svare på innlegg som irriterer deg, eller å svare i sinne.

14) Personlige angrep på andre medlemmer i forumet er ikke tillatt. Vær saklig i dine innlegg.

15) Kommersiell reklame er ikke tillatt. Heller ikke i signatur. Lenke til privat hjemmeside er i orden. Annonser i forumet er ikke tillatt. Bruk Kjøp/Salg. For bannerannonsering på AkvaForum.no kontakt Webmaster.

16) Bilder som postes i forumet kan benyttes av AF i andre sammenhenger. Spesielt med tanke på kunnskapsbasene, men også redaksjonell bruk som illustrasjonsbilder i artikler o.l. Fotograf vil i så fall bli kreditert for bildet.

17) Innlegg/tråder som handler om ulovlig dyre/fiskehold og ulovlig behandling av dyr/fisk iflg. gjeldende lovverk kan slettes/stenges uten varsel.

18) Postinger av samme innlegg eller bilder i forskjellige fora er ikke tillatt. Dobbelpostinger slettes uten varsel.

19) Uønsket/støtende avatar eller avatar der det er brukt bilde som du ikke har rettighet til kan slettes uten varsel.

20) Et medlem har ikke automatisk rett til å få slettet tråder eller innlegg som medlemmet har startet.


Rubrikkavdelinga:

21) Rubrikkavdelinga er fortrinnsvis for private brukere. Kommersielle aktører har andledning til å annonsere her, men må betale for rubrikkannonser.

22) Medlemmer må godta egne retningslinjer for kjøp/salg ved registrering av ny annonse.

Kunnskapsbasene

23) Alle registrerte brukere har anledning til å gjøre endringer i kunnskapsbasene. Dersom du ikke har spesielle rettigheter vil endringer bli vurdert av moderator før de eventuelt blir lagt inn. Dette kan ta litt tid.

24) Registrerte medlemmer kan også poste egne bilder for bruk i kunnskapsbasene. Disse vurderes av bilderedaksjonen. Bilder kan avvises uten at bilderedaksjonen trenger å gi noen grunn.

Konkurranser:

25) Dersom du ikke har registrert postadresse på profilen din kan du ikke regne med å få tilsendt premie dersom du skulle vinne.

26) Konkurransene kan ha egne retningslinjer som i så tilfelle er publisert i tilknytning til disse.

Generelt:

27) Moderator kan slette/stenge tråder eller sperre medlemsprofiler for grunner som ikke står i retningslinjene, men først etter diskusjon moderatorene imellom.

28) Klage på moderators avgjørelser tas ikke på forumet, men pr e-post til moderator.

29) Din IP-adresse blir logget og alt innhold som blir postet av brukere på forumet kan redigeres, flyttes eller slettes uten varsel ifra moderator.

30) Ved gjentatte eller spesielt alvorlig brudd på retningslinjene kan brukeren stenges ute fra AF.


01.10.2005
Tilfeldig bekjentskap
© K. S. Cummings
Reklame for plussmedlemskap