Hagedamtreff på Haugalandet

Sør for Haugesund, på Vormedal i Karmøy kommune finnes en av de ivrigste hagedamentusiastene på Vestlandet. 11. august 2007 inviterte han til hagedamtreff.

Les mer

Aquatellus.com's femte reisebrev fra Mexico

Hei, så var det klart for AQUATELLUS.COM sitt siste reisebrev fra filmekspedisjonen til Mexico. Hvor vi har gjort opptak til filmen "Blant ciklider, sverddragere og goodider i Mexico".

Les mer

Aquatellus.com's fjerde reisebrev fra Mexico

Hei, så har vi kommet 9 dager inn i AQUATELLUS.COM sin filmekspedisjon til Mexico. Hvor vi gjør opptak til filmen "Blant ciklider, sverddragere og goodider i Mexico".

Les mer

Aquatellus.com's tredje reisebrev fra Mexico

Hei, så har vi kommet omtrent halvveis i AQUATELLUS.COM sin filmekspedisjon til Mexico. Vi gjør opptak til filmen "Blant ciklider, sverddragere og goodider i Mexico".

Les mer

Reisebrev nummer to fra Aquatellus.com

Hei, nok et par dager er gått som assistent på AQUATELLUS.COM sin filmekspedisjon til Mexico. Vi gjør opptak til filmen "Blandt cichlider, sverddragere og goodider i Mexico".

Les mer

Aquatellus.com reisebrev fra Rio verde, Mexico

Så var det endelig klart for det første reisebrev fra AQUATELLUS.COM sin filmekspedisjon til Mexico 2007.

Les mer

JAKs storauksjon 2007

Storauksjonene til Jæren Akvarieklubb er viden kjent for spennende objekter. Ikke rart at det derfor setter akvarister i bevegelse langs hele kysten for å få med seg dette årlige evenementet.

Les mer

Porsareol

Dårlig med plass og lyst på flere kar? En Porsareol kan være løsningen.

Les mer

Diagnose: Akvarist med litersyken

Høsten 2005 gikk det rykter i akvariemiljøet på Haugalandet om at det på Bømlo var noen som hadde "tatt helt av". Hvem dette var og helt sikkert hvor de befant seg var en stund uklart. Tydelig var det i allefall at litersyken hadde hatt et kraftig utbrudd hos noen på Bømlo.

Les mer

Akvariegrus.

Det finnes mange typer akvariegrus, som alle har ulike egenskaper. Jeg har her testet noen av disse for hvordan grustypene påvirker vannet, og vurdert hvor godt egnet grustypene er til akvariebruk.

Les mer