Aspidoras C125, en livlig krabat

I denne artikkelen tar artikkelforfatteren for seg litt om denne pansermallen, erfaringer han har og egenerfaring om et litt uvanlig oppdrett i forhold til andre Aspidoras typer.

Les mer

Oppdrett på Hemiancistrus sp. L-128

Blue Phanthom blir denne mallen ofte kalt. Fisken med den intense blåfargen som nesten ingen andre fisker kan måle seg med. Dette er ingen uvanlig fisk å komme over i våre akvariebutikker. Dens utsøkte farge og litt sky personlighet gjør den til en majestetisk fisk i våre akvarier.

Les mer

L-134 Peckoltia sp.

Det er vel egentlig ganske ofte man hører om at enten den eller den L-mallen er den peneste. Med så mange flotte å velge blant er det ikke enkelt. Men jeg tror vi alle kan være enige om at Peckoltia sp. L-134 er en av de flotteste.

Les mer

Corydoras weitzmani

Da Corydoras weitzmani ble gjenoppdaget i Peru i 2004 og dukket opp i akvariehobbyen året etter, forårsaket den mye oppstuss. Mange hadde forsøkt å finne den, men ingen lyktes. Det ble en Corydoras alle Corydoras-interesserte ville ha, og den mest omtalte.

Les mer

Lek og egglegging hos Corydoras

En bildeserie som viser hvordan befruktningen hos Corydoras foregår.

Les mer

Akvariets største sjarmør; Corydoras

Jeg vil uten å nøle døpe Corydoras til akvariefiskenes største sjarmør! :-) De har fenget meg så veldig at det til slutt har endt opp med stort sett bare denne typen fisk i alle mine akvarier.

Les mer

Panaqolus sp. L169 - En fryd for øyet

Denne nydelige Panaqolus-arten kom i mitt eie i januar 2006. Da fikk jeg kjøpe 6 viltfangede fisker, 3 hanner og 3 hunner, av en privatperson. Alderen på dem var omtrent to og et halvt år.

Les mer

Ancistrus - litt mer enn bare en algespiser

Det er vel de færreste av oss som ikke har hatt en Ancistrus i akvariene våre. De lokale butikkene har som regel en Ancistrusart inne til enhver tid, og det er en av de første mallene vi blir kjent med.

Les mer

Oppdrett av L144

En artikkel om oppdrett av Ancistrus sp. L144

Les mer

Oppdrett av King Tiger Pleco Hypancistrus Sp L-066

Hypancistrus sp.L-066 kommer opprinnelig fra Brasil, nærmere bestemt nedre Rio Xingu og nedre Rio Tocantins. Begge disse elvene ligger i delstaten Parà. Herfra kommer det også en rekke av våre andre kjente maller.

Les mer
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap