KB

Bosted:
Bodø
Status:
Medlem
Medlem siden:
20.11.2005
Sist pålogget:
11.06.12 kl 20:28
Antall innlegg i forum:
158
Hjemmeside:
Jeg vel det som i dag så populært kalles en grynder. Har startet noen firma i løpet av årene og ting har funka. For tiden brukes mye tid på ei bakerikjede som heter ButikkBaker'n som popper opp over hele landet etter hvert. Ellers er fuglene (ungene) fløyet fra redet så plass er det nok av. Selvfølgelig har også vi en katt med DEN personligheten.

Måten jeg lader opp batteriene på er å "dykke ned" i den fasinerende verdenen under vann bak glassveggene. DET er kontrast til vinterstormer og jobbestress. (TV'n står nesten aldri på mer.)
Jeg hadde mitt første akvarium da jeg var i tenårene. Moro helt til den dagen mine småsøstre syntes fiskene så stakkarslig og kjempesultne ut. En hel boks rett i karet og lik "all over" dagen derpå. Så det ble en pause på ca 35 år til neste gang.

Starta før jul i 2004 med det verste: Et lite kar på 10 liter, innvendig Fluval pumpe og varmekolbe. Ikke plass til mye fisk da. Heftige vannbytter og mye jobb. Bare for å se om interessen var der fremdeles. Fikk balanse i karet og alt funka........................Så ble også jeg smittet.

Først en 222 liter. Så måtte jeg naturligvis ha et karantenekar, til det foreløpig har endt opp med en 900-liter som jeg kjørte igang i februar 2006.
Alt står i stua så min samboer MÅ jo være ei rimelig veldig grei jente? Ikke et mukk (nesten) da endel av skinnsalongen måtte vike plassen. Bruker mye tid på dette foraet og har lært kjempemasse fra dere alle.
PS: Nå venter jeg bare på at leieboerne i sokkelleiligheta flytter ut. DA skal det bli moro og masse vann i 1. etasjen.
Mine akvarier (3)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine interessefelt
Ingen
Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Haakon Haagensen
Reklame for plussmedlemskap