Linda W sine oppdrett

8 oppdrett i 2013

Ordner seg selv. Les mer
Ordner de helt selv. Les mer
Klart det helt selv i tett beplantet selskapskar. Les mer
Tett beplantning, rent vann, mineraltilsetning. Les mer
Klarer de selv. Tilsetter mineraler. Les mer
Er hverken spesielt grønne eller spesielt gule her. Udødelige! Les mer
Surt bløtt vann (pH 4,9, GH/KH 0, microsiemens så lavt som mulig, her 190). Mose, eikeløv, røtter og flyteplanter så fruen kan lage barnehage. Filterslam som startfor, deretter bløtlagte avskallede artemiaegg knust i morter, etterfulgt av oppbløtt knust granulat ved tre uker omtrent. Den lille gule furien fikser resten selv mens far holder seg på respektfull avstand selv om han er tre ganger så stor ;) Les mer
Mor er ungfisken avbildet i basen. Har nå yngel i to størrelser i artskar, begge gangene satt de igang etter filterstans med påfølgende storrengjøring og megavannskift med kjølig vann.

Normalt full fres på filteret med kraftig bevegelse i overflata. Microsiemens 315, pH 7,3, 26 grader i vannet. Har vurdert at mengder med friskt vann er viktigere enn pH og er så langt belønnet for det resonnementet.

Far velger forøvrig skiferhule plassert der det er mest sirkulasjon i bunnen, ellers er karet fullt av røtter og blader.

Foret opp på algebevokst mose, filterslam, avskallede artemiaegg, alt mulig grønt og Dr Bassleer Biofish Clorella. Les mer
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap