Krister Sandstrøm sine oppdrett

1 oppdrett i 2011

Startet opp akvariet i mai 2010 med en stim neon tetra, guppyer og fire Ancistrus oppdrettsvariant.

De 4 ancistrusene kjøpte jeg privat, hvor den ene tok kvelden et par uker senere men de tre andre har blitt en stor og fin hanne og hunne samt en hunne til tror jeg den har blitt dyttet vekk av de to andre i og med at mallene er litt territorielle de og, men det tok litt lenger tid før ancistrusene startet lek siden de var 3-4 cm da jg fikk de.

nå er hannen og hunnen omtrent like store rundt 7,5-8 cm fyldige og fine.

oppdaget masse egg i hulen som hannen passet på den 12.04.2011 og den 14.05.2011 så jeg den første yngelen ute av hulen +/- 5-7 mm lang.

ventet en uke med å prøve å fange de for å få de opp i fødekaret så de ikke blir så fort stresset og kan dø, har ikke sett en som ikke har klart seg enda, og det er 1 malleyngel som kom seg ut av karet og er sammens med de store, men den vokser i lag med de andre.

tilsammen er det rundt 34 malle yngel har også målt dem idag og de er alle rundt 1,9-2,1 cm lange og begynner å få skikkelig mønster på ryggen, er du intressert så si ifra :)
forer de nå med malletabletter og en agurk/ squash om dagen dette virker det som om de liker veldig godt har også noen trerøtter i fødekaret så de får trening og næring :) Les mer
Tilfeldig bekjentskap
© Lars Jamne
Reklame for plussmedlemskap