Ruud sine oppdrett

2 oppdrett i 2011

Guppyene svømmer fritt i et 190 liter akvarium sammen med flere andre arter av både fisk, reker og snegler. Jeg bruker ikke ynglebokser eller tilsvarende, men satser heller på å la naturen gå sin gang. Flere skjulesteder er plassert i akvariet, som to kokosnøtt huler, en stor Moorwood rot, en mindre rot med en stadig voksende microsorum på, og en ganske stor Bolbitis heudelotii som fungerer som en tett "busk" i akvariet. I sistnevnte er det kun reker og yngel som kommer seg rundt. Det er også plassert et akvariedekor i det bakre høyre hjørnet, som har en helt hul bakside som kun yngel og reker kommer seg inn i.

Guppyene mine har fått yngel flere ganger, og det er over 20 stykker av disse som har passert det kritiske stadiet på 6 uker.

Tidligere var det også en Betta splendens som holdt til i dette akvariet, men han har nå fått seg eget akvarie da han hadde en tendens til å spise både yngel og reker. Les mer
Platyene svømmer fritt i et 190 liter akvarium sammen med flere andre arter av både fisk, reker og snegler. Jeg bruker ikke ynglebokser eller tilsvarende, men satser heller på å la naturen gå sin gang. Flere skjulesteder er plassert i akvariet, som to kokosnøtt huler, en stor Moorwood rot, en mindre rot med en stadig voksende microsorum på, og en ganske stor Bolbitis heudelotii som fungerer som en tett "busk" i akvariet. I sistnevnte er det kun reker og yngel som kommer seg rundt. Det er også plassert et akvariedekor i det bakre høyre hjørnet, som har en helt hul bakside som kun yngel og reker kommer seg inn i.

Platyene mine har fått yngel flere ganger, og det er 5 stykker av disse som har passert det kritiske stadiet på 6 uker.

Både foreldre og yngel trives meget godt, og leker mye. Les mer
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap