Malleakvarium

Bilde av akvarium

User image80 liters selvlagd akvarium. 5 stk L-340 maller og noen pristella-tetra. 1100 l/t powerhead med blåsvamp, 300 l/t Eheim utvendig filter og 15w varmekabel. Lys består av sparepærer og moonlight (dioder).
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 18.07.2006 Sist endret: 09.08.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Oslotina
Oslotina veldig stilig. Hvilke mål har du?
Hans Martin Stølen
Hans Martin Stølen Takk for det:) Målene er 25H x 36B x 90L. Står litt om byggeprosessen [url=<a href="http://nettakvariet.no/forum/showthread.php?t=1056348&highlight=malleakvarium]her[/URL]." target="_blank">http://nettakvariet.no/forum/showthread.php?t=1056348&highlight=malleakvarium]her[/URL].</a>
Hanne F
Hanne F Nei, og nei! Utrooolig flott lys på det bilde!!! :D
Ebbeto
Ebbeto Dette var stilig.

Likte spesielt det asymetrisek lyset.

Stilig med naturlige huler i røttene, så slipper en unaturlig firkantete blokker. Trives fisken i hulene, hvor store er hulene?

Har du malt "stråler" på bakglasset.

Igjen, Stilig
bernie
bernie Kul bakgrunn, har du laget den selv eller???
Er den malt bak på glasset, limt på, eller er det en diy/bakgrunn?
mvh bernard
Hans Martin Stølen
Hans Martin Stølen Alt er lagd selv:) Det er malt på utsiden av bakglasset iblandet blålige "stråler" for å få en slags vanneffekt. Hulene er alt fra 3x7cm og oppover til ca. 5x12cm. Fiskene holder seg stort sett der på dagtid, men kommer ut når det er mat på gang.
MMH dude
MMH dude wow! utrolig fint!! er mallene enkle å holde??
Hans Martin Stølen
Hans Martin Stølen Takk for det:) Ja, de er ikke vanskelige å holde så lenge de får nok rent vann og godt fôr. Har sett maller som viser seg oftere, men de kommer gjerne fram på kvelden til mat.
Simonsess
Simonsess Hvor mye kostet det å lage akvariet+utstyr? Har tenkt litt på om jeg skulle gjort det samme og lurte på ca hva prisen var for alt dette.
Hans Martin Stølen
Hans Martin Stølen Sanden var gratis, også glassene da jeg fant dem i en kjeller. Vanligvis koster nok glassene litt, men det må du nesten sjekke ut med en glassmester hvis du ikke kommer over noe som ligger og slenger. Røttene kostet vel rundt 150kr per kg så vidt jeg husker. Ellers brukte jeg en tube silikon (Clas Ohlson selger akvariesilikon til 69kr), kryssfiner avkapp til 200-300kr, noe gratis plank jeg fant på jobb (koster rundt 100-200kr avhengig av hvor du handler), oljebasert maling til 169kr for en halvliter, varmekabel til 200kr, varmekolbe til 300kr, powerhead til 300kr (MaxiJet 1200), blåsvamp avkapp (pris finner du hos Webzoo), støpsler til sparepærene og pærene selv 300kr hos Ikea (4 stk), hensler til 30-40kr og magnet til døra. Som du sikkert skjønner lønner det seg å kjøpe ferdig akvarium hvis du ikke er ute etter spesielle mål. I utgangspunktet skulle karet bli veldig billig, men slik gikk det ikke etter hvert som kravene ble større;-)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Atle Abel Salvesen
Reklame for plussmedlemskap