Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Om Akvaforum
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Lars Jamne © Håvard Støre Andresen © Astrid Westad
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Jeg støtter akvaforum økonomisk - gjør du?
Sider: 1 2 »
1  

Linda W
Medlem female.gif
Fra: Hobøl
Ved fornyelse av plussmedlemskapet så jeg til min forskrekkelse at det nå kun er 61 medlemmer som bidrar litt med å dekke kostnadene. Er ikke fryktelig aktiv, men bruker stadig basene, rubrikkannonsene, kalenderen og ikke minst søkemotoren som gir tilgang til et hav av erfaring og råd fra folk som har holdt på lenger enn meg. Hele greia drives helt frivillig av ildsjeler som forhåpentlig har inntekten sin annetsteds fra, men som ikke fortjener å betale for jobben. Mener jeg.

Det detter sikkert inn noen annonsekroner noen har jobbet frivillig for å skaffe, men jeg tillater meg likevel å oppfordre de som har råd til å bidra litt så vi ikke mister alt dette på grunn av økonomi:

Klikk Bli plussmedlem, det er veldig enkelt å få betalt, og man kan til og med velge å betale bare litt :)

(Er dette en fullstendig upassende oppfordring er jeg sikker på at en av de flinke, flittige og frivillige moderatorene sletter innlegget øyeblikkelig, er den plassert i feil forum flytter de det sikkert dit det hører hjemme, og er overskriften uklar blir den sikkert endret ;) )

 
Postet 07.07.2015 kl. 00:02
[Rapportér innlegg]
2  

Sigmund - ex 530
Medlem male.gif
Fra: Rygge
Vi som er plussmedlemmer kan vel holde denne tråden i live litt fremover så flere får sjansen til å lese og bli vise, og plussmedlemmer selvsagt.

Dessuten var det særs hyggelig å se at det er liv i Linda!

De beste ting her i livet er ikke ting!
 
Postet 07.07.2015 kl. 21:49
[Rapportér innlegg]
3  

sonic
Medlem male.gif
Fra: Moss
Østfold er representert ihvertfall :D

 
Postet 08.07.2015 kl. 09:42
[Rapportér innlegg]
4  

Dinnaz
Medlem male.gif
Fra: Bamble
Grenlandsdistriktet au;)

Veldig bra oppfordring Linda:) Og syns også flere burde bidra!

Gone Fishing:)
 
Postet 10.07.2015 kl. 18:35
[Rapportér innlegg]
5  

jim
Medlem male.gif
Fra: Hamar
Virker som mange bruker dem opprettede FB gruppene til å dele info, bilder, kjøp, salg osv innen akvarie hobbyen......Kanskje det kan være en årsak til at det kun er 61 +medl her nå.
Selv bruker jeg denne siden mye til å lese hva andre skriver om diverse innen denne hobby. Lærer masse nytt og nyttig innpå her. Samt all den info jeg finner på databasene. En utrolig flott jobb dem legger ned på denne siden, så betaler med glede det lille det her koster i året. Håper flere som vil gjøre det samme på sikt, slik at dem fortsatt vil opprettholde denne siden, og kanskje ende mere.

Ønsker dere en kjempe fin sommer :)

 
Postet 11.07.2015 kl. 00:53
[Rapportér innlegg]
6  

Veronica Lillevik
Medlem female.gif
Fra: Bodø
Nei, ja - nå gjør jeg det! Takk for påminnelsen.

 
Postet 11.07.2015 kl. 01:36
[Rapportér innlegg]
7  

Lord-Robin
Medlem male.gif
Fra: Jondal
Nå er jeg og en av de som er blitt plussmedlem. Iforbindelse med det har jeg ett spørsmål; Hva er det egentlig vi betaler for? Grunnen til at jeg spør er at jeg har sjeldent vert inne på ett forum med mere nede-tid enn akvaforum. Hva som gjør det? Dårlig levrandør av webhotell/server?

Juwel RIO 180 Juwel RIO 240 Kule kulefisker.
 
Postet 04.12.2015 kl. 11:29
[Rapportér innlegg]
8  

Ciklide
Medlem female.gif
Fra: Norge
Nå er jeg plussmedlem også! :)

Enig i at dette er viktig.

 
Postet 04.12.2015 kl. 23:55
[Rapportér innlegg]
9  

Maay
Medlem female.gif
Fra: Trondheim
Kjøpte ett plussmedlemskap, men kommer ikke til å kjøpe noen flere ganger. Er alt for lite fordeler, og man får egentlig ingenting ekstra ved å være dyrt betalende medlem. Om det hadde vært noe brukbart av fordeler med å være plussmedlem så hadde nok flere kjøpt det. Unødvendig å betale, når man kan bruke siden like godt som gratismedlem.

(Sist endret 05.12.2015 kl. 17:51 av Maay )
 
Postet 05.12.2015 kl. 17:50
[Rapportér innlegg]
10  

Lord-Robin
Medlem male.gif
Fra: Jondal
Ikke annet enn at en bidrar økonomisk til driften av forumet, for det er ikke gratis å drive dette. Jeg driver ett eget forum, men til noe helt annet og vet at det koster. Men jeg undrer med likevel her, for det er en del, slik som jeg kaller det "stygg reklame" her. Og reklame genererer penger pr klikk. Så jeg vil ofte klikke på reklamene på diverse forum jeg er på for å generere penger tilbake, men her er det så mye helt totalt urelevant reklame, som dating og spill, og DET gidder jeg ikke trykke på... Hva med å forsøke å få inn relatert reklame til Emnet forumet inneholder?

Og grunnen til at jeg spurde hva vi faktisk betaler for er at det er sykt mye nedetid på dette forumet, og det er ofte webhotell levrandørens feil. Greit med nedetid på noen minutter, men over 12 timer er sjeldent greit. Men jeg betaler gladelig for å holde ett så informativt forum oppe, men det går an for Admin/eier av forumet til å se seg om etter andre levrandører av lagring om problemet vedvarer. Og eventuellt se på reklame innholdet på siden.

Juwel RIO 180 Juwel RIO 240 Kule kulefisker.
 
Postet 05.12.2015 kl. 18:13
[Rapportér innlegg]
11  

Livsforvalteren
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Etter at jeg gikk inn på petworld og en annen jeg ikke husker i farten har jeg nesten bare fått reklamer fra dem. Tipper du må innom sider som betaler for å være med i reklamefanene så får de hyppigere frekvens. Jeg trykker tilnærmet aldri på bannerannonser, men her trykker jeg litt og har nå bare "gode" reklamer. Tipper det er google-ads som tar over når ingen betaler direkte og de har jo en form for lærende programvare.

Tenker selv å bli plussmedlem, men akkurat nå går alle frie midler til Endlers Eventyr (ref. pers. tråd) og jeg vil også se om jeg holder en viss besøksfrekvens over tid. At man ikke får så mye fordeler bryr jeg meg ikke veldig om. Det jeg kommer til å sette mest pris på er redigering i egne tråder og litt sånt snacks.

Uansett viktig å sørge for at en så fin ressurs forblir online selv om den tydeligvis blir litt stemoderlig behandlet. Nedetiden er skuffende, hadde ikke vært noe problem å bytte til et stabilt webhotell. Men andre tregheter og bugs som; krokodillekjefter og i visse tilfeller anførselsteg, meldinger som ikke kommer frem, innspill til artsbasen som ikke får tilsvar/effekt og svar som må "reloades" fordi posting stopper opp er mer irriterende..

På tide å forberede et skippertak for admin, kanskje? Opprette en tilbakemeldingstråd? Skjønner veldig godt at denne siden ikke følges opp daglig, men en oppdatering i året håper jeg det er nok plussmedlemmer til å få til (var det 5#?). Betyr jo ca 15.000,- i året og burde utløse minst 20 arbeidstimer til oppgraderinger og vedlikehold i året.

Lev, og la leve! Jeg elsker nylonstrømper og filtervatt :) og :)
 
Postet 05.12.2015 kl. 23:08
[Rapportér innlegg]
12  

Holger Lockertsen
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Stathelle
Klikk på bilde for større versjon
Hei folkens!

Takk for mange gode ord og flotte innspel. Det setjast stor pris på alle som betalar plussmedlemskap enda, og eg er enig i at AF er litt stemoderlig behandla for tida.

Dette heng saman med at det jo berre er meg som utviklar dette, og då går det ikkje himla fort i svingane i ein hektisk kvardag med jobb, familie og andre aktivitetar.

I starten av dette året byrja eg utviklinga av ein ny versjon av AF, og planen var å lansere til 10-årsjubileet no i haust som var, men eg skal ganske enkelt innrømme at eg har vore ein del deprimert det siste året og har hatt henda fulle med å levere bra nok i dagjobben min, så det blei for tøft å også utvikle hardt på kveldstid. Eg fekk dermed ikkje allokert ressursar til å gjera det ferdig.

Men det ligg der, og eg har så smått byrja å ta tak i det igjen. Det blir mange forbetringar, det blir sjølvsagt responsivt, funkar betre på mobil, det blir meir likes og aktivitetar ein kan fylgja med på, masse bra videofunksjonalitet, og i det heile tatt meir verdi for dei som er aktive. Vi har jo mista mykje aktivitet til Facebook, men det er mogleg å henta noko tilbake når vi får utvikla meir funksjonalitet her.

Eg legg ved nokre skjermdumpar som viser korleis det vil sjå ut i neste versjon, og håpar på godvilje og tålmodighet i tida som kjem, og så skal eg love å få dette klart så raskt eg kan. Det er faktisk ikkje så himla mykje som gjenstår.

Ang reklamen på nettsida: Før var det fleire butikkar i bransjen som reklamerte her, men det har vore alt for mykje jobb og masing for å få dei til å støtte utan særleg resultat, så det har vi bortimot gitt opp. Mesteparten av bransjen ser ikkje ut til å setja pris på kva AF har å seia for miljøet og interessa for hobbyen.
Difor er det 90% google-reklame her. Det er ikkje vi som bestemmer kva som visast, men Google-nettverket, og det bestemmast i stor grad av kva interesser du sjølv har, og kva sider du har besøkt...

mvh Holger L - Webmaster og utviklar av Akvaforum. PS! Sjekk ut musikken min!
 
Postet 08.12.2015 kl. 10:55
[Rapportér innlegg]
13  

Livsforvalteren
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Sender masse mmMfFF!! Av og til tar ting lang tid, det viktigste er at det skjer noe :)

Vet du forøvrig hva som skjedde med Nettakvariet-databasene? Ble litt opprørt når jeg fant ut at en så viktig ressurs er revet vekk av ... hva, mon tro..? Kan man snakke med de rette folkene, kanskje få lagt den ut som en del av Akvaforumtrådene? Eller er det noe uhumskheter fra dem som vel kjøpte det opp?

Lev, og la leve! Jeg elsker nylonstrømper og filtervatt :) og :)
 
Postet 08.12.2015 kl. 23:33
[Rapportér innlegg]
14  

Windm
Medlem male.gif
Fra: Klepp
Hiver meg på her..!
Bruker akvaforum sporadisk i noen perioder, mens veldig mye i andre perioder.
Spesielt i vinterhalvåret når det er mye innetid på kveldene. (Og nyoppsett er på gang)
Det koster såpass lite å støtte, så det gjør jeg med glede! Bra noen startet tråden som en påminner!

Har selv ikke opplevd nedetid på forumet, men jeg bruker kanskje ikke de delene av forumet hvor dette skjer!?!

Er kjempe fornøyd med alt på forumet egentlig, så fortsett som før :)

 
Postet 09.12.2015 kl. 08:09
[Rapportér innlegg]
15  

SilverShaded
Medlem female.gif
Fra: Østfold
Ble en liten julepresang fra meg til AF også... ;-)

Humans may rule the world...but bacteria run it..
 
Postet 09.12.2015 kl. 12:08
[Rapportér innlegg]
16  

Loomis
Moderator male.gif
Fra: Lørenskog
sitat av Livsforvalteren:
Vet du forøvrig hva som skjedde med Nettakvariet-databasene? Ble litt opprørt når jeg fant ut at en så viktig ressurs er revet vekk av ... hva, mon tro..? Kan man snakke med de rette folkene, kanskje få lagt den ut som en del av Akvaforumtrådene? Eller er det noe uhumskheter fra dem som vel kjøpte det opp?

Det er ikke noen uhumskheter med at Nettakvariet forsvant brått.
Er nevnt på Facebook.

 
Postet 11.12.2015 kl. 20:57
[Rapportér innlegg]
17  

Livsforvalteren
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Tusen takk for tilbakemelding, Loomis! Så da er det egentlig bare for noen som har litt peiling på data å sette opp databasen for lesing..?

Hva sier du, Holger? Noen andre? Noe som kunne gått i.f.m. oppdateringen av Akvaforum? Jeg lover at da skal jeg hive meg på +'en med en gang :) Kan assistere med å prøve å kontakte folk og få ta i dataene om det er ønskelig, eller kanskje noen andre leser dette som slipper å grave etter noen å kontakte kan gjøre det? (Underforstått at jeg ikke regner med umiddelbart svar fra Nettakvariets FB-bruker som har siste aktivitet i 2011..)

Lev, og la leve! Jeg elsker nylonstrømper og filtervatt :) og :)
(Sist endret 11.12.2015 kl. 22:43 av Livsforvalteren )
 
Postet 11.12.2015 kl. 22:42
[Rapportér innlegg]
18  

Kenneth1981
Medlem male.gif
Fra: Årnes
Da bidrar jeg også. Vel verdt den hjelpen jeg finner og får her :)

 
Postet 12.12.2015 kl. 08:22
[Rapportér innlegg]
19  

Loomis
Moderator male.gif
Fra: Lørenskog
sitat av Livsforvalteren:
Kan assistere med å prøve å kontakte folk og få ta i dataene om det er ønskelig, eller kanskje noen andre leser dette som slipper å grave etter noen å kontakte kan gjøre det? (Underforstått at jeg ikke regner med umiddelbart svar fra Nettakvariets FB-bruker som har siste aktivitet i 2011..)

Du kan forsøke å kontakte Svein-Erik Wennberg. Han var eier.
post@dyrogmedia.no/post@dyrenett.no.
Vet ikke om disse mailadressene er korrekte lenger.

 
Postet 13.12.2015 kl. 15:15
[Rapportér innlegg]
20  

Livsforvalteren
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Takk! Epost sendes, fingrene krysses...

Nå mangler bare (forhåpentlig) en som kan gjøre det tilgjengelig på nett.. Om jeg får filene kan jeg opprette en g-mappe e.l., så får vi ihvertfall spredd materialet.

Lev, og la leve! Jeg elsker nylonstrømper og filtervatt :) og :)
 
Postet 13.12.2015 kl. 23:58
[Rapportér innlegg]
Sider: 1 2 »