Home
Du er her: Forside >
Mine innlegg i forum Finn tråder jeg har startet i forum Se fiskeprofiler jeg har endret sist Se mine bilder i basene
Medlemslista
Mine annonser:
Ingen
 
Tilfeldig bekjentskap
© Morten Bruun © Bengt Fossli © Morten Kirkevåg
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Haimat
Hei:)

Jeg er en jente født året 1983, oppvokst på Osterøy utenfor Bergen.
Bor nå på Tertnes med min samboer:)

Akvarieinteressen viste seg for meg da jeg var bitte liten. Akurat hva det var som gjorde utslaget vites ikke, men det må ha vært noe;) Det ble hvertfall såpass at meg og min mor satt og tegnet fisker på et ark, klippet de ut, og lagde en slags uro i en pappkasse med plastfilm fremfor som "vindu". Dette synes jeg var storartet:D

Mitt første akvarie var "overraskende" nok, en gullfiskbolle. Lite visste jeg om denne missnøyen til dette runde fenomenet blandt akvarister, som jeg trodde var supert. Jeg hadde nå to gullfisker i denne bollen. Som for øvrig var formet som et svært cognac glass.. Kjempe stilig. Og jeg vasket og styrte på i denne bollen. De måtte jo ha det rent!

Jeg husker ikke helt hvor lenge denne bollen eksisterte i èn bit, men det kom hvertfall en dag der den fikk gjennomgå... Hjemmelaget pizza stod i ovnen, og sendte en duft rundt i rommet som snek seg til å erte tomme mager. Rumlingen i magen min var hvertfall ikke av den sjenerte utgaven.
Klokken ringte, og YES! Pizzaen ferdig! På med stekevotter, ned med ovnsdøren. Glemte all sunn fornuft i forbinnelse med denne sultne magen, så jeg bøyde like godt hodet ned mot pizzaen i det samme jeg åpnet ovnen. For å si det slik, så trengte jeg ikke låne vippe bøyer`n te mammo lenger.. Og nå jeg her omsider kom til meg selv, var det å svinge pizzabrettet ut av ovnen, og oppå kjøkkenbenken. På veien med pizzabrettet, klarte jeg å sneie gullfiskebollen så det knakk av et svært stykke nesten helt nede med stetten. Så der stod jeg med stekevotter på, to gullfisker sprellende i små pytter på gulvet! Og attpå til kom min mor akurat inn døren, hylte for full hals"UUUæææh! IKKJE TRAKK PÅ FISKANE DÅ! KA E DA DE BALA MED ?" Og veninna mi sa berre "GUUUUD! NO DROKNA FISKANE!"

Det var mitt første møte med akvarie. Bare for å ha det sagt, så overlevde fiskene.

Mitt andre akvarie var et på 170 liter. Det gikk det noenlunde greit med. Hadde Neontetra, Guppy, Leoparddanio, andre småfisk jeg ikke husker og 1 Gibbiceps. Dette karet har jeg gitt bort.
Hjemmeside:
Ingen

Medlem av akvarieklubb: ingen
Alder: 37
Bosted: Tertnes, Norge
Mine oppdrett:
Ingen registrerte oppdrett
Mine akvarier:
Malawi:D
(750 liter - Slik er det nå)
 
Gamlekaret
(170 liter - Solgt/gitt bort)
 
54litern
(54 liter - Gammelt oppsett)
 
Reservekaret
(15 liter)
 
Mine favoritter blant andre medlemmers akvarier:
 
Forum-avatar:
Status:
Medlem
Medlem siden:
17.10.2006
Sist pålogget:
13.06.2010 08:09
Antall innlegg i forum:
123
Mine interessefelt
Ingen
Min offisielle akvarietråd
4 innlegg totalt
150 unike brukere har sett tråden
Rapportér medlem