Haimat

Bosted:
Tertnes
Status:
Medlem
Medlem siden:
17.10.2006
Sist pålogget:
13.06.10 kl 08:09
Antall innlegg i forum:
119
Hjemmeside:
Hei:)

Jeg er en jente født året 1983, oppvokst på Osterøy utenfor Bergen.
Bor nå på Tertnes med min samboer:)

Akvarieinteressen viste seg for meg da jeg var bitte liten. Akurat hva det var som gjorde utslaget vites ikke, men det må ha vært noe;) Det ble hvertfall såpass at meg og min mor satt og tegnet fisker på et ark, klippet de ut, og lagde en slags uro i en pappkasse med plastfilm fremfor som "vindu". Dette synes jeg var storartet:D

Mitt første akvarie var "overraskende" nok, en gullfiskbolle. Lite visste jeg om denne missnøyen til dette runde fenomenet blandt akvarister, som jeg trodde var supert. Jeg hadde nå to gullfisker i denne bollen. Som for øvrig var formet som et svært cognac glass.. Kjempe stilig. Og jeg vasket og styrte på i denne bollen. De måtte jo ha det rent!

Jeg husker ikke helt hvor lenge denne bollen eksisterte i èn bit, men det kom hvertfall en dag der den fikk gjennomgå... Hjemmelaget pizza stod i ovnen, og sendte en duft rundt i rommet som snek seg til å erte tomme mager. Rumlingen i magen min var hvertfall ikke av den sjenerte utgaven.
Klokken ringte, og YES! Pizzaen ferdig! På med stekevotter, ned med ovnsdøren. Glemte all sunn fornuft i forbinnelse med denne sultne magen, så jeg bøyde like godt hodet ned mot pizzaen i det samme jeg åpnet ovnen. For å si det slik, så trengte jeg ikke låne vippe bøyer`n te mammo lenger.. Og nå jeg her omsider kom til meg selv, var det å svinge pizzabrettet ut av ovnen, og oppå kjøkkenbenken. På veien med pizzabrettet, klarte jeg å sneie gullfiskebollen så det knakk av et svært stykke nesten helt nede med stetten. Så der stod jeg med stekevotter på, to gullfisker sprellende i små pytter på gulvet! Og attpå til kom min mor akurat inn døren, hylte for full hals"UUUæææh! IKKJE TRAKK PÅ FISKANE DÅ! KA E DA DE BALA MED ?" Og veninna mi sa berre "GUUUUD! NO DROKNA FISKANE!"

Det var mitt første møte med akvarie. Bare for å ha det sagt, så overlevde fiskene.

Mitt andre akvarie var et på 170 liter. Det gikk det noenlunde greit med. Hadde Neontetra, Guppy, Leoparddanio, andre småfisk jeg ikke husker og 1 Gibbiceps. Dette karet har jeg gitt bort.
Mine akvarier (4)
Min akvarieblogg
4 innlegg totalt - 173 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 31.03.09 kl 23:25 av Haimat

Akvariedilla

Hei hei:) Fant ut det kanskje var på tide med en egen akvarietråd her:) Jeg kjøpte mitt store akvarie sommeren 08. Det skulle vise seg å bli myye dyrere enn jeg hadde tenkt, for det er ikke alltid lett å vite alt en trenger. Men men. Første innredning ble jeg aldri helt fornøyd med. Vi plukket s....

Les videre

Mine interessefelt
Ingen
Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Yu-Chia Chang
Reklame for plussmedlemskap