Home
Du er her: Forside >
Mine innlegg i forum Finn tråder jeg har startet i forum Se fiskeprofiler jeg har endret sist Se mine bilder i basene
Medlemslista
Mine annonser:
Ingen
 
Tilfeldig bekjentskap
© Academy of Science in Philadelphia © Linda Widente © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Akvaforum p� Facebook
Tove H
Jeg tok opp igjen akvariehobbyen i 2007 etter et langt opphold. Da overtok jeg min datters akvarium på 180 liter med fisk og det hele, fordi hun skulle flytte til en annen kant av landet, og syntes det var vanskelig å få med akvariet på flyttelasset. Meningen var at jeg skulle ha det her til hun kunne ta over igjen, men det blir lettere for henne å skaffe seg et nytt, så det blir vel her, tenker jeg. Selvfølgelig ballet det på seg med suppleringsakvarier nesten med det samme, så nå er det 3 akvarier i drift, og ett som står og venter på å bli satt i gang.

Det bor 3 katter hos meg. De er søsken fra samme kull, født og oppvokst her, og etterkommere etter en hjemløs katt som vi tok i hus. De elsker å ligge oppå akvariearmaturet hvor det er godt og varmt, og de er på pletten når jeg skal fore fiskene, i håp om at jeg søler litt. Som oftest får de en Tetra wafer tablett eller to. Det er snadder.

Rundt huset har vi noe som med litt godvilje kan minne om en hage, og utenfor hagen har vi skog og eng og åkrer. Å stelle blomsterbed er ikke min sterke side, men jeg har god greie på de fleste av de ville plantene som vokser i nærområdet mitt.

Sist, men ikke minst har jeg en snill mann som lar meg fylle huset med akvarier, og stiller opp når noe tungt skal løftes og noe teknisk skal fikses, og noe nytt utstyr skal fraktes.
Oppdatert 31.okt 2012
Hjemmeside:
Ingen

Medlem av akvarieklubb: ingen
Bosted: Sør-Hedmark, Norge
Mine oppdrett:
2007 2008 2009
Mine akvarier:
Storekaret
(325 liter - Slik er det nå)
 
Elins akvarium
(180 liter - Slik er det nå)
 
70-literen
(70 liter - Slik er det nå)
 
Mine favoritter blant andre medlemmers akvarier:
 
Forum-avatar:
Status:
Medlem
Medlem siden:
02.09.2007
Sist pålogget:
19.09.2021 21:02
Antall innlegg i forum:
864
Mine interessefelt
Ingen
Min offisielle akvarietråd
Ingen

Opprett tråd/bloggOpprett tråd/blogg
Rapportér medlem