Tove H

Bosted:
Sør-Hedmark
Status:
Medlem
Medlem siden:
02.09.2007
Sist pålogget:
19.09.21 kl 21:02
Antall innlegg i forum:
864
Hjemmeside:
Jeg tok opp igjen akvariehobbyen i 2007 etter et langt opphold. Da overtok jeg min datters akvarium på 180 liter med fisk og det hele, fordi hun skulle flytte til en annen kant av landet, og syntes det var vanskelig å få med akvariet på flyttelasset. Meningen var at jeg skulle ha det her til hun kunne ta over igjen, men det blir lettere for henne å skaffe seg et nytt, så det blir vel her, tenker jeg. Selvfølgelig ballet det på seg med suppleringsakvarier nesten med det samme, så nå er det 3 akvarier i drift, og ett som står og venter på å bli satt i gang.

Det bor 3 katter hos meg. De er søsken fra samme kull, født og oppvokst her, og etterkommere etter en hjemløs katt som vi tok i hus. De elsker å ligge oppå akvariearmaturet hvor det er godt og varmt, og de er på pletten når jeg skal fore fiskene, i håp om at jeg søler litt. Som oftest får de en Tetra wafer tablett eller to. Det er snadder.

Rundt huset har vi noe som med litt godvilje kan minne om en hage, og utenfor hagen har vi skog og eng og åkrer. Å stelle blomsterbed er ikke min sterke side, men jeg har god greie på de fleste av de ville plantene som vokser i nærområdet mitt.

Sist, men ikke minst har jeg en snill mann som lar meg fylle huset med akvarier, og stiller opp når noe tungt skal løftes og noe teknisk skal fikses, og noe nytt utstyr skal fraktes.
Oppdatert 31.okt 2012
Mine akvarier (3)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine interessefelt
Ingen
Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik
Reklame for plussmedlemskap