Home
Du er her: Forside >
Mine innlegg i forum Finn tråder jeg har startet i forum Se fiskeprofiler jeg har endret sist Se mine bilder i basene
Medlemslista
Mine annonser:
Ingen
 
Tilfeldig bekjentskap
© snodig © Helge A. Hafstad © Kai A. Quante
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Vegard Wendelborg
Fikk en gullfiskbolle med to slørhaler og en kampfisk når jeg var 8år, og ble ganske umiddelbart hekta. Det tok ikke lange tiden før mine foreldre måtte investere i et akvarium, og ett ble fort til flere.
Gutterommet mitt kunne vel minne mere om en sump enn noe annet, men jeg tok aldrig skade av det tropiske klimaet på soverommet;)
Killis var hovedinteressen min og jeg var medlem av Skandinaviska Killisällskapet i flere år. Et øyeblikk jeg alltid kommer til å huske er første gang jeg hadde fått tilsendt en pose med torv og egg av fra Sverige. Arten var Notobranchius palmquisti og jeg husker hvor spent jeg var når jeg la i vann torven, og iløpet av noen timer klekket flere titals yngel, og for meg var det som magi:)

Etter mange år borte fra akvariehobbyen, kjøpte jeg et 54L akvariet til den eldste sønnen min sommeren 2011. Men det var jeg som ble helt hekta igjen, så det tok ikke lange stunden før jeg måtte kjøpe et større kar.

Har vel alltid holdt maller av et eller annet slag, men det er først nå jeg virkelig har fått opp øynene for disse fasinerende skapningene. Så det som er i mine kar nå er Corydoras og L-maller, og måle for fremtiden er å kunne holde mange spennende arter innen for disse to gruppene. 
Hjemmeside:
Ingen

Medlem av akvarieklubb: ingen
Alder: 39
Bosted: Hokksund, Norge
Mine oppdrett:
Ingen registrerte oppdrett
Mine akvarier:
Mine favoritter blant andre medlemmers akvarier:
Ingen
 
Forum-avatar:
Status:
Medlem
Medlem siden:
21.02.2012
Sist pålogget:
25.03.2015 22:42
Antall innlegg i forum:
94
Mine interessefelt
Min offisielle akvarietråd
Ingen

Opprett tråd/bloggOpprett tråd/blogg
Rapportér medlem