Vegard Wendelborg

Bosted:
Hokksund
Status:
Medlem
Medlem siden:
21.02.2012
Sist pålogget:
25.03.15 kl 22:42
Antall innlegg i forum:
94
Hjemmeside:
Fikk en gullfiskbolle med to slørhaler og en kampfisk når jeg var 8år, og ble ganske umiddelbart hekta. Det tok ikke lange tiden før mine foreldre måtte investere i et akvarium, og ett ble fort til flere.
Gutterommet mitt kunne vel minne mere om en sump enn noe annet, men jeg tok aldrig skade av det tropiske klimaet på soverommet;)
Killis var hovedinteressen min og jeg var medlem av Skandinaviska Killisällskapet i flere år. Et øyeblikk jeg alltid kommer til å huske er første gang jeg hadde fått tilsendt en pose med torv og egg av fra Sverige. Arten var Notobranchius palmquisti og jeg husker hvor spent jeg var når jeg la i vann torven, og iløpet av noen timer klekket flere titals yngel, og for meg var det som magi:)

Etter mange år borte fra akvariehobbyen, kjøpte jeg et 54L akvariet til den eldste sønnen min sommeren 2011. Men det var jeg som ble helt hekta igjen, så det tok ikke lange stunden før jeg måtte kjøpe et større kar.

Har vel alltid holdt maller av et eller annet slag, men det er først nå jeg virkelig har fått opp øynene for disse fasinerende skapningene. Så det som er i mine kar nå er Corydoras og L-maller, og måle for fremtiden er å kunne holde mange spennende arter innen for disse to gruppene. 
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine interessefelt
Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap