Salmo salar

Bosted:
Bergen
Status:
Medlem
Medlem siden:
12.05.2014
Sist pålogget:
07.03.23 kl 22:23
Antall innlegg i forum:
29
Hjemmeside:
For de som lurer på profilnavnet så kan jeg si at jeg har holdt på innenfor lakseoppdrett i noen år nå, og syntes det var på tide å få noen fisk inn i stuen også. Jeg er opptatt av fiskevelferd og dyrenes egenverdi, både innenfor akvaristikk og havbruk. Jeg har en kampfisk som går i et 60 L kar, og etter å ha observert han der kunne det ikke falle meg inn å holde en kampfisk i et mindre kar.


Mitt første akvarium ble kjøpt brukt i mars 2016, og siden den gang har Murphys lov sørget for at interessen for denne nye hobbyen virkelig har blitt satt på prøve. Noen ting skyldes nok uvitenhet mens andre skyldes uflaks. På den lyse siden har det vært veldig lærerikt, og for hver ting jeg lærer er jeg litt bedre rustet til å takle det neste som måtte dukke opp.
Mine akvarier (2)
Min akvarieblogg
5 innlegg totalt - 212 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 21.04.16 kl 00:23 av Salmo salar

Fra laks til akvariefisk og førstehåndserfaring med Murphys lov

Velkommen til min akvarietråd! I disse første to innleggene gir jeg en oppsummering av hvordan oppstarten av mitt første akvarium, etterhvert kalt Jungelen, har gått. Fra før har jeg en del erfaring med fisk i form av norske arter i havbruksnæringen, men akvarium er helt nytt for meg. Noe er lik....

Les videre

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© K. S. Cummings
Reklame for plussmedlemskap