Lido 120 Rekekar

Bilde av akvarium

  • Et 120 liters Rekeakvarium som er eid av Fubb
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
User imageSvart Juwel Lido 120 med møbel.
Har satt i en innvendig bakgrunn fra juwel. Ganske fornøyd med resultatet og kommer nok til å ha innvendige bakgrunner fremover i de neste karene.
Har valgt å beholde den originale juwelpumpen da den ikke tar knekken på eventuel reke/fiskeyngel. Og fordi den ikke lager så mye strøm i karet.

Av planter så er det en relativ stor mosedott som vokser helt vilt. Den holdes nede av en rot som eg har tredd inn i sammensurumet av javamose. Virker som planten trives veldig godt og har formert seg bortover bunnen. Hadde tidligere anubias oppi, men tok den ut da den ble for stor.

Ellers så har eg jo en bra bestand av kirsebærreker oppi. De ser ut til å trives ganske bra og ser hele tiden nye småtasser som kravler gjennom mosen. Har også noen guppy'er og endlers. De formerer seg jo relativt bra også.

Også har eg garantert x antall sandsnegler som kravler rundt :)

OPPDATERINGER:
07.09.2011
Sluttet å telle reker. Er helt enormt mange! Tydeligvis blitt en blanding mellom Sakura og vanlige kirsebær.
Ancistrusene som var nyfødt når eg hev de oppi for 2år siden har blitt store og friske individer. Endte opp med at det ble 2hanner og 1hu. Byttet ene hannen mot ei hu idag og det blir spennende å se ka som skjer.
Guppyene formerer seg fremdeles greit. Overskuddet av guppy blir stort sett oscarmat da eg ikke har plass til alle sammen.
16.09.2014Akvariet tutler og går ennå med samme oppsett! Faktisk ikke gjort noe som helst og er det mest problemfrie akvariet eg noen gang har hatt! :)09.09.2015 Hvem skulle tro at dette funker såpass bra ennå? Akvariet har nå gått konstant i 7år uten noe som helst arbeid. Rekene rydder og herjer på ennå og plantene har formert seg til rene jungelen! De har til og med begynt å spre seg oppover hele bakgrunnen :) Har for lengst gitt opp å telle hvor mange Endlers det er oppi der da de formerer seg konstant og eg gir bort til alle som vil ha uten at det føles tommere i karet... Rekene koser seg på algekulene (som også formerer seg selv...) og rensker akvariet som noen helter. Akvariet har fremdeles samme amaturet og bruker standard lysrør som fulgte med, ellers er det den originale hjørnepumpa ifra Juwel og har ikke varmekolbe. Når eg rensket det idag så tror eg en Ancistrus tittet frem fra jungelen, men feberfantasiene har vel satt sine spor.. Hadde værtfall 2 Ancistrus yngel oppi der for 6år siden, om de er der ennå eller ikke vil tiden vise :) Og fyller faktisk bare på vann, har ikke tatt vannbytte oppi der de siste 4årene! 
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat: Engelsk sjøstein
Lys: 2x 16w T5
Filtrering: Original juwelfilteret som fulgte med
Bakgrunn: Juwel Structured Background
Vannverdier: pH: 7   GH: -   KH: -
Temperatur: 20°C
Registrert: 10.10.2008 Sist endret: 28.05.2018
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Janne Ekström
Reklame for plussmedlemskap