120 liters Wromak

Bilde av akvarium

  • Et 120 liters som er eid av VFO
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
User image120 Liter Wromak.
Fikk den av min kjære samboer til jul, i 2008. Sto til innkjøring i ca 5 uker før jeg hadde fisk oppi. Sto enda lengre før jeg hadde grus i, da jeg viste at vi skulle flytte. Nå står karet i selveid leilighet, med grus, planter fisk og mer til.

Juli:
Satte i varmekolbe slik at tempen kryper opp til 25C,lå på 20C uten kolbe. Så egg i hula til ancistrusene rett etter at tempen steg opp til ønsket nivå. Satte inn en liten skiferhule + en Mumo keramikk hule. Fikk flere planter, bla Crinum thainum x 2, en cryptocoryne art, Sverdplanter og litt til. Fikk 30 Eplesnegler i diverse farger. Ga bort scalarene til ei venninne.

August:
Plantene vokser som fy! Vasspesten dobbler seg selv i lengde på to døgn. Anubiasen spretter avleggere konstant, Hornbladene blir bare lengre og frodigere, og alle sverdplantene må lukes titt og ofte! Fikk en drøss planter av ei venninne(Luna88) Vallisneria arter, polysperma og pistia, samt 5 Cherrybarber.

Desember: 1 Cherrybarbe fikk bukvannsot, så avlivet den. Fikk 10 Neontetra og 4 Platy(3 hunner og 1 hanne) Tok storopprydding i karet og hev ut det meste av vasspesten og resten av plantene jeg ikke vil ha lengre.

Januar: Har èn Neontetra igjen, resten forsvant på mystisk vis, fått 3 platy yngel på ca 1cm nå, og det kommer flere hele tiden. Kjøpte ei Crowntail kampfiskhunne med hvit(hudfarget) kropp og metallic blå finner. Solgt 3 Ancistruser.
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Hailea/Hailey sort grus 3/4mm
Lys: 2 x 20W Lifeglo med reflektorer
Filtrering: Fluval + 4
Bakgrunn: Svart søppelsekk
Vannverdier: pH: 7.5   GH: 8   KH: 5
Temperatur: 26°C
Registrert: 29.12.2008 Sist endret: 09.03.2013
Mine andre akvarier
  Kommentarer
micy
micy Hei :)
Litt dårlig med bilder her syns jeg ;)
Hilsen fra Kristina (hun du gikk i klasse med på GK :))
VFO
VFO Kommer mer:)
Chanell78
Chanell78 Fint akvarium, men hvorfor har du ikke grus i akvariet?
VFO
VFO Fordi jeg hadde ikke akkurat den grusen jeg ville ha når jeg satte det opp. Nå har jeg den, men skal vente til vi har flyttet med og ha i grusen.
VFO
VFO Nye bilder!
Chanell78
Chanell78 Fint akvarium og med svart grus. Flott flere får svart grus. Er dette plante akvarium siden du nesten ikke har fisk her men med maller og snegler?
Var mange fine planter der.

Kan du ta bilde av dette så jeg får se hva det er og hvordan det gjøres/ ser ut. Skulle hatt mer lys selv i mitt akvarium.

bilde av dette: 2 x 20W Lifeglo med reflektorer
VFO
VFO Vet ikke hvordan det gjøres. Er standard med 2 lysrør i lystoppen, og reflektorene kjøpte jeg på Aquamanias. Så alt er "standard" Er et fiskeakavarium. Gidder ikke og overfylle det med fisk:)