Det vesle rekekaret mitt

Bilde av akvarium

  • Et 28 liters Rekeakvarium som er eid av Alex S
  • Dette akvariet er med på 4 favorittlister!
User image15.02.09:
Mitt første akvarium etter en tørke på rundt 5 år. Foreløpig er det helt nyoppstartet, og plantene holdes på plass med sytråd og steiner. ;) Jeg "modda" filteret etter tips fra Bjarne Sætrangs artikkel siden jeg regner med å få rekeyngel etterhvert! :) Alt er nytt unntatt den minste rota og varmekolben. Om en tre-fire ukers tid skal jeg innføre de første dyra. Regner med at det blir Malaysiske sandsnegler og Kirsebærreker.

18.03.09
Da er foreløpig alle dyra på plass, 17 kirsebærreker og 3 blå eplesnegler. Plantene sitter mer eller mindre fast i røttene, men jeg lar trådene sitte på litt til. Javabregna vokser som bare det og Anubiasen sakte, men sikkert og en blomst er på vei.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Akvastabil Merkur 3-5 mm svartfarget flint
Lys: 9W kontorlampe
Filtrering: Modifisert Fluval 1+
Bakgrunn: Den vakre grå tapeten min! ;)
Vannverdier: pH: 7   GH: 8   KH: -
Temperatur: 24°C
Registrert: 15.02.2009 Sist endret: 18.03.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Einar
Einar Kommer til å følge med litt her på rekekaret ditt. Har lyst til å gjøre noe av det samme. Har et kar på 26 liter stående uten noe i for tiden. Lurer på å flytte over noen eplesnegler til karet.

Lykke til med karet. =)
Alex S
Alex S Takk, takk! :) Du er velkommen til å herme, hente inspirasjon og alt du vil! ;) Blir artig det her! Regner med at du har sjekka ut den personlige tråden min? :)
Einar
Einar Ja, jeg følger den også. =)
Tenyrafar
Tenyrafar Ser bra ut dette, alle de plantene du har valgt er planter jeg har besilt meg også, bortsett ifra ballene, men de er også på ønskelista :P Blir morsomt å se hvordan det ser ut når det får grodd igjen litt
Alex S
Alex S Takk, takk! :) Blir spennende å se ja! Særlig Javabregna er jeg litt beskymra for! ;) Anubiasen har allerede etter 5 dager foldet ut et nytt blad! :) Og de vokser sakte?? :p Jeg har ett andemat-blad som var blindpassasjer fra dyrebutikken! ;) Får la det være, og se om det formerer seg! :)