cylinder aquorb

Bilde av akvarium
User image
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: lava sten
Lys: 1 halogen lys
Filtrering: Bundfilter
Bakgrunn: %
Vannverdier: pH: 8   GH: 10   KH: -
Temperatur: 21°C
Registrert: 15.08.2009 Sist endret: 06.01.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
LeneOpd
LeneOpd Hei! Utrolig stilig akvarium... Kom på at jeg så det hos Dyrego i Oslo for noen uker siden, men husker jo ikke hva det heter...Kanskje du kan hjelpe? =)
Inge Poulsen
Inge Poulsen Hei,

Det er en AquaUrb den lille, den er kun på 35 L. hvilket jo er meget lidt og den ser egentlig størrer ud end den er.
Må jeg spørge hva du skal bruge den til?
Jeg må sige at skulle jeg vælge idag, havde jeg aldrig valgt den.
Man kan ikke se fiskene på "siderne" når man sidder og kigger, og man kan heller ikke have sand i bunden hvis man ønsker det pga. filteret. "gruset/lavastenene" der er i, fungere perfekt dog, og jeg renser ikke filteret nær så meget som der står, og skifter ikke svampen hvor alle bakteriekulturene jo sidder. ;-)
Vil du have varmekolbe i, så skal det også ned igennem det runde plastiklåg i midten, hvor lyset sidder, og så hænger der ledning ud underligt.

Men ja det er flot, hvis man gerne vil have et pænt pynteakvarie uden extra varme og kun et par enkelte fisk måske med et par snegle. ;-)

Man kan dog også få et størrer og også et kuglerundt i forskellige str. som jo så indeholder flere liter. Jeg syntes bare at det "snyder" øjnene lidt hvor "lidt" vann der egentligt er i da.

Det er ikke for at snakke dig ud af karret, men mere for at få dig til at tænke på dine behov før du går hen og køber den, som vi gjorde. (gave til min mann).

Prøv at søge på AquaUrb eller AquaOrb da skulle du kunne læse lidt mere om de, tror jeg.
LeneOpd
LeneOpd Tenkte å ha d kun som ett såkalt pyntekar med noen få fisker oppi, usikker på hvilke jeg ville ha hatt enda da.. Dem har d vel i 60l å trur jeg, eller iallfall en type som ligner veldig på Dyrego, var isåfall den jeg tenkte =)
Men litt av poenget er jo forsåvidt å se fiskene, så hvis det er heller dårlig så blir det muligens revurdert... Får sjekke det litt ut! =)
Har sand i de to karene jeg har nå, så hadde blitt noen hvite steiner tror jeg, av den litt større typen.. Ser for meg det kunne blitt fint =)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap