Stuepryden

Bilde av akvarium

Dette karet er laget for hånd av tidligere eier, og er laget som et elveakvarium. Akvariet er over 1.20 langt, veldig tynt og veldig lavt.

Akvariet er nå  ferdig mishandlet med silikon og barberblader :o)
Etter en uheldig episode med lekk bøtte full av silikon har jeg nå fått høvlet vekk mesteparten, så karet står nå med vann :)
Dette akvariet kan du følge på dens personlige blogg; http://myaquaworld.blogg.no/  :)

Sanden er selvplukket fra Randsfjordens strender, og inventaret er selvplukket fra grøfta her jeg bor. Har handlet alle slags mulige planter fra gud vet hvor, jeg har ingen aning om hva alle typene heter...  
Karet har ingen veldig retning i hvor sammensetningen skal komme fra, jeg har vist bare puttet oppi det jeg synes er fint :)

22.sept 2010
Karet regnes som ferdig innkjørt nå, og er snart klart for å motta Kongotetraene som er bestilt :) Det har kommet en del planter oppi der nå, og huler samt gjemmesteder er det mange av. Blir spennende :)

04.okt 2010
Hadde nesten ikke trodd denne dagen skulle komme. Karet er nesten algefritt (med unntak av et begynnende angrep av BGA) det er fullsatt av fisk, pumpene er oppegående, vannet er klart, vannverdiene er på topp, og det er bare fryd og gammen. Ser nå at det har kostet på å starte dette karet...  Men det var jammen verdt det! 

29.okt.2010
Kjøpte 3 unge albino ancistrus oppdrettvariant, en pleco, og en ny hann-kampfisk av type crowntail. En ny pumpe ble kick-startet, en slags Fluval U3. Den bråker... Moonlight er nå installert!

24.Jan.2011
Fikk brått interessen for reker... Har aldri prøvd dette før, så dette blir ny erfaring. Går nå 5 viftereker og ca 13 Amanoreker i karet. Får se hvordan dette uttarter seg, håper på å få de til :)  Et nytt lysarmatur ble satt opp i dag.

13.Mai.2011
I dag måtte jeg vinke de kjære Kongotetraene mine farvell :(  Hjerteskjærende å skille seg fra yndlingsfiskene mine, men må bare bli sånn når man kjøper fisk som i utgangspunktet vokser seg for store for karet sitt. Sitter og tenker på sjokoladeguramier og Discus i fremtiden. 

09.November 2011
Flyttet inn i ny leilighet, sammen med alle akvariene. I karet går det nå hovedsakelig Discus og Pygmecorydoras, og karet har fått en noe annerledes look. Bilder kommer. Banjomallene har inntatt karet nå :)
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Selvplukket sand
Lys: "rosa" og "grønt" lys + Moonlight
Filtrering: Am-top 3336 + Fluval U3
Bakgrunn: Bilde
Vannverdier: pH: 6.7   GH: -   KH: -
Temperatur: 25°C
Registrert: 01.05.2010 Sist endret: 09.11.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Anders K
Anders K 1 Flott akvarium!
Kjempefint akvarium du har her! :-) På favorittlista med det!
Sparesset
Sparesset Tnå, tusen takk :D Nå ble jeg kjempeglad :)
Hilde Kanten
Hilde Kanten Kjempeflott akvarium altså! Og artige bilder, jeg så litt på "fiske bloggen " din også, du har mange flotte bilder av både fisk og annet.. stå på! rett på favoritt lista!
Wobbler
Wobbler 0 Flotte bilder og kar!
Synes du har tatt utrolig flotte bilder, klare og fine farger! Jeg har også sansen for det å bruke sand, stein etc fra lokale områder, synes det gjør akvariet mer interessant og personlig.

Wobbler