Hjørneakvariet


  Selskapsakvarium jeg har hatt noen problemer med, men det viste seg å skyldes altfor høy hardhet, da jeg av en eller annen grunn har lagt masse blåskjell på bunnen så hardheten var kjempehøy. Ved å fjerne disse og skifte ut masse vann har jeg nå fått fiskene til å trives. Masse planter renser vannet, og urbryter som slår inn og ut flere ganger i døgnet, hjelper på varmen.
  En ensom Platyhann drepte rett og slett hoa si, da hun var for utmattet til å unngå ham, burde ha skilt dem i stedet for å flytte begge til bedre plass, sorry frue. Har seks ungfisk etter disse to som jeg greide å berge. Disse går i 375l min.
  Ellers går det fem Tetraer her, var lenge usikker få hvilken type det var, da de var fremme bare ved foring, og var knall røde, de nektet å ta noe annet enn cichlidefor. (Granulat medium fra Tetra.) 
Det kan være en annen type? Synes de har en skulderflekk i stedet for stikk,  eller fire av det ene og en dolkestikk. Den ene er nemlig mye mer framme enn de andre, men blir også mer hakket på. Platyen går sammen med tetraene og tror han er en av dem.
Guppyenes yngel er nok også et yndet for for disse tetraene.
Har masse planter her nå, og det hjelper jo litt.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Fin engelsk elvegrus
Lys: Et T5 lysrør med alu.folie i armaturen.
Filtrering: To Eheim innvendige filter.En innv. Fluvalpumpe
Bakgrunn: Folie
Vannverdier: pH: -   GH: 10   KH: -
Temperatur: 27°C
Registrert: 19.04.2011 Sist endret: 06.08.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.